Prins VinZZ, Prinses GlitZZ en hofdame GlamZZ geven glans aan ’t Narre-gat

Prins VinZZ, Prinses GlitZZ en hofdame GlamZZ

Prins VinZZ, Prinses GlitZZ en hofdame GlamZZ

ALAAF!!!

Hier is hij dan… Prins VinZZ! Alias d’n deurenhanger Vincent Engelen.

Prins VinZZ

Prins VinZZ

Prins VinZZ is geboren in 1976 te Lappegat (Geldrop). Waarna vele jaren in Dwérsklippelland (Nuenen) gewoond te hebben , volgens een omweg met tussenstop via Lampegat (Eindhoven) en Ganzendonck (Beek en Donk), zijn prinses GlitZZ op te pikken in Raopersgat (Lieshout), uiteindelijk in 1998 te landen in ons Narregat (Gerwen)! Natuurlijk woont z`n hofdame GlamZZ niet ver weg, namelijk naast hen aan dezelfde Lieshoutseweg in Gerwen.

Prins VinZZ is 11 jaar getrouwd met prinses GlitZZ en samen hebben ze 3 gezellige kinderen, dansmarieke Josephine, Hugo & Lonneke. Prins VinZZ gaat met plezier op vakantie en drinkt graag een goeie pot bier bij een voetbalwedstrijd.

Vinzz, Glitzz & Glamzz Prins VinZZ is al een jaartje of 19 werkzaam in de bouw. Waarvan de laatste 12 jaar als ZZP-deurenhanger. WAH…?! Nou denk gewoon aan uw stompe binnen en buiten deuren, met alles wat erop en eraan zit en hoe dat in het kozijn gaat!

Vandaar hun motto voor komende carnaval: “We lopen d’n deur plat in Narregat!”

Hier is ze dan ook.. Prinses GlitZZ! in het dagelijks leven Kitty Engelen-Stoop.

Prinses GlitZZ

Prinses GlitZZ

is geboren in 1978 en de eerste 5 jaar opgegroeid in het Narregat. Daarna heeft ze, tot ze door haar prins werd opgepikt, in Raopersgat gewoond. En toen, snel weer terug naar haar geboorteplaats Gerwen! Waar ze samen met haar prins en 3 kinderen alweer 18 jaar woont.

Prinses GlitZZ heeft jaren rondgereden als ambulant kapster. Waarna ze in haar nieuwe huis, met veel plezier een Bed and Breakfast is gestart en daar nu vele gasten ontvangt. In haar vrije tijd zet ze zich graag in voor de kinderen binnen de gemeente Nuenen, zo is ze jaren gastvrouw bij inloopochtend Kiekeboe geweest. Nu de kinderen allemaal op school zitten helpt ze daar ook graag mee en is ze afgelopen seizoen als vrijwilligster bij speeltuin de Kievit actief geweest.

Kortom ze loopt overal… ‘d’n deur plat..!’

En hier is ze dan ook….Hofdame GlamZZ! In het dagelijks leven Erika van Zeeland-van der Maat.

Hofdame GlamZZ is geboren in 1963 en groeide de eerste 5 jaren op in Lampegat. Daarna verhuisde ze met haar ouders naar het Narregat. Op latere leeftijd zag ze haar Heikneuterke in ’t Heidorp (Mariahout) en verhuisde ze samen naar Empeldonk (Erp) ze kregen er twee zonen, Sjef en Hans. Maar na 6 jaar kwamen ze terug naar het gezellige Narregat waar later hun 3e zoon werd geboren, Tommie. Inmiddels zijn ze 30 jaar getrouwd en wonen ze al 24 jaar aan de Lieshoutseweg, naast Prins VinZZ en Prinses GlitZZ. Samen wonen ze op huisnummer 4 alleen VinZZ & GlitZZ hebben een ‘A label’.

Hofdame GlamZZ

Hofdame GlamZZ

Hofdame GlamZZ is al jaren zeer actief voor de carnavalsvereniging, haar passie is dan ook de “Knappen van de Narre-Kappen” waar ze ook haar grote hobby, kleding maken, uitstekend voor gebruikt om de meiden er tiptop uit te laten zien! Haar huis staat altijd open dus kortom…

Ze lopen bij haar… ‘d’n deur plat..!’

De video die afgespeeld werd als introductie voorafgaand aan de bekendmaking is hieronder te zien:

Hieronder de registratie van de bekendmaking door Bas Schuts: