Brunch: scepter terecht en jubilarissen gehuldigd

Prins VinZZ zonder scepter versiert Gerwin dun Allerurste

Prins VinZZ zonder scepter versiert Gerwin dun Allerurste

Voorafgaand aan de carnavalsbrunch werd er eerst stilgestaan bij het opgeknapte beeldje van Gerwin dun Allerurste aan het Heuvelplein. Gerwin werd goed in de bloemetjes gezet door Prins VinZZ. Hierna werd er een moment van stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan iedereen die het mooie feest niet meer met ons mee kan vieren.

De brunch was weer perfect geregeld. Na afloop werden traditiegetrouw de jubilarissen gehuldigd. Dat zijn dit jaar:

11 jaar lid

  • Theo en Corina Veldkamp
    Zij kregen het zilveren verenigingsspeldje opgespeld.

Scepter terecht

Aan het einde van de huldiging nam Prinses GlitZZ het woord om Prins VinZZ naar voren te halen. Ze had wat op te biechten… ’s Ochtends tijdens het prinsenschieten ging er namelijk een foto rond waarop het leek dat VinZZ’ scepter in het bezit was gekomen van iemand die hem helemaal niet hoort te hebben. “Shit,” dacht VinZZ. “Dat gaat me bier kosten!” Hij had de consequenties al dapper aanvaard en liep zelfs rond met een bord om zijn nek met de tekst: scepter kwijt, nondeju!

Maar daar kwam de aap uit de mouw, of liever de pantykous. De scepter was helemaal niet kwijt geweest, maar had zich al die tijd tegen het warme been van GlitZZ kunnen warmen. Verstopt onder een zwarte panty en een sok. Bij deze is bewezen dat onze Prinses GlitZZ ook van poetsen weet!