Driemaal 1e prijs voor onze Dansmariekes!

3x eerste prijsTijdens het 24e Danstoernooi georganiseerd door CV De Buurlanders in Eersel hebben de Gerwense Dansmariekes van CV De Narre-Kappen drie keer de eerste prijs in de wacht gesleept.

In een overvol gemeenschapshuis De Muzeval was het de Dansgarde van CV De Narre-Kappen die al vrij vroeg in het programma het spits moest afbijten. Aangemoedigd door een grote Gerwense fanclub bestaande uit (groot)ouders van de Dansmariekes en leden van de Carnavalsvereniging begonnen zij aan hun dans. De achttienkoppige dansgarde uit Gerwen kwam uit in de divisie Garde Junioren-A en wist de jury te overtuigen van hun kunnen.

Meteen na de Garde-dans waren de zusjes Bastiaansen aan de beurt met hun Duo-dans. Zij behaalde de eerste prijs in de groep Garde Junioren-B Duo.

Als laatste kwamen de meiden van de Showdans. Met hun spetterende dans werden zij eerste bij de Show Freestyle Junioren-B Duo. Na het behalen van de 1e, 2e en 3e prijs bij het Danstoernooi in Mierlo (8 maart jl.) en nu drie keer de 1e prijs in Eersel zijn wij van CV De Narre-Kappen bijzonder trots op onze meiden en hun leiding!

Het seizoen 2014/2015 is nu afgesloten en de trainingen voor de nieuwe dans zijn weer begonnen dus wij zijn super benieuwd welke prijzen komend jaar in de wacht zullen worden gesleept!

Meiden proficiat!