Tweede zwamavond on steroïds

BG'er Henk Stavorinus

Voor diegenen die de zwamavonden hebben moeten missen (koop dan ook op tijd kaartjes!) of alles graag nog een keer aan zich voorbij laten komen: de Tweede Zwamavond on steroïds. Hang even achterover in je stoel en herleef in sneltreinvaart een van de leukste zwamavonden van Gerwen!

Wij waren zeer vereerd met de aanwezigheid van BG’er Henk Stavorinus. Hij is in de film herkenbaar aan zijn kale kruin en paarse shirt, op de stoel links helemaal vooraan bij het podium naast de catwalk.

Als ervaren BG’er wist Henk precies waar hij moest gaan zitten voor het grootste effect. Let op de volgspot om te zien hoevaak hij in het zonnetje wordt gezet.


Bekijk de HD versie voor het beste beeld (70 MB).

Met dank aan alle artiesten en natuurlijk Henk “Staal vur Rinus” voor deze geweldige avond!

Eén reactie op “Tweede zwamavond on steroïds”
  1. Wij willen iedereen alvast bedanken voor deze onvergetelijke carnaval 2011 met zwam en al. Rob Scheepers d’n advocaat( bedankt voor je gedichtenbundel), Erik Mulder, déVéltop, dubbeltrubbel etc etc staan in ieder geval vast op het netvlies. Evenals de vele mooie foto’s die er van iedereen gemaakt zijn op de 2e zwamavond door Peer. Nagenietend van dit alles word ik er af en toe stil van. Het heeft zeker een hoop positieve energie gebracht en de accu is voorlopig weer lekker opgeladen. Gr Staal vur Rinus

Reacties zijn gesloten.