Maak je op voor de Narre-Party!

Narre-Party poster

Ben jij klaar voor het meest spectaculaire carnavalsevent van het jaar? Maak je op voor de Narre-Party, een feest dat al je verwachtingen zal overtreffen!

Op zaterdag 10 februari, aansluitend op de optocht van Gerwen, transformeren wij onze residentie De Narre-Bar tot dé hotspot van het carnavalsseizoen. Met de meest fantastische muziek en een te gekke loterij met talloze prijzen, belooft de Narre-Party een event te worden dat je niet snel zal vergeten.

Tussen de dikste carnavalskrakers door zal het grote rad eens in de zoveel tijd gaan spinnen. ALWEER EEN WINNAAR!! Met vele prijzen in het vooruitzicht, is de kans groot dat ook jij in de prijzen valt. Vergeet dus niet om jouw loten te kopen en wie weet loop jij op Narre-Party weg met een onvergetelijk cadeau!

En laten we vooral de muzikale acts niet vergeten! De Alpenzusjes, bekend om hun aanstekelijke hits en energieke optredens, zullen het dak eraf blazen met de dikste carnavalshits. Maar ook een Feest DJ zal ervoor zorgen dat de dansvloer de hele dag gevuld is met feestende mensen. Bereid je voor op een middag en avond vol knallende hits en onvergetelijke momenten.

Narre-Party is dé plek waar je moet zijn op zaterdag 10 februari. Mis dit geweldige carnavalsevent niet en ervaar de ultieme feeststemming in De Narre-Bar. Trek je mooiste carnavalspekske aan, nodig al je vrienden uit en zorg ervoor dat je erbij bent!

Narre-Party wacht op jou, laat het feest beginnen!