Keessie B: rasartiest op Playbackavond

Playbackavond met Keessie B

Playbackavond met Keessie B

Sinds jaar en dag is de Playbackavond van CV De Narre-Kappen niet meer weg te denken uit het Gerwense carnaval en sinds de deelname vorig jaar van diverse hoogheden uit omliggende dorpen, ook niet meer uit het Nuenense carnaval. Deze avond staat borg voor een geweldig feest, waar diverse mensen onverwachte talenten blijken te hebben.

Groot talent
Toch is deze avond afwijkend van de vorige drie edities. Dit jaar is namelijk in goed overleg niet gekozen voor de muziek van De Blaospoepers, maar zijn wij er in geslaagd om een geweldige zanger binnen te halen die de stemming er op deze avond zeker in gaat brengen. Met Keessie B. is een smartlappenzanger binnengehaald van formaat die tussen de optredens van de playback zorgt voor de muzikale omlijsting.

Keessie brengt de gezelligste Nederlandstalige meezingers ter wereld. Van Johnny Jordaan tot Andre Hazes, van Vader Abraham tot Willy Alberti, het hele scala komt voorbij. En als dit niet genoeg is, schakelt hij moeiteloos over op Duitstalige schlagers die het publiek nog meer doen opzwepen. Gepassioneerd zingt Keessie de sterren van de hemel, het vuur uit zijn sloffen en de veters uit uw schoenen en, als we behang hadden gehad in de tent, het behang van de muur. Dus wilt u genieten van een gezellige avond uit, dan moet u zondag 26 februari 2017 ’s avonds in D’n Tent op het Heuvelplein zijn.

Aan mensen van buiten Gerwen is gedacht. Lijn 111 rijdt ook op zondag, dus geen probleem om in Gerwen te geraken!

Ps. Mochten er nog talenten zijn die zich nog niet hebben opgegeven voor de Playback, dit kan nog steeds! Er ligt nog altijd eeuwige roem in het verschiet en wellicht een mooie carrière in de showbizz. Opgeven kan bij Hans van den Berk op e-mailadres j.vandenberk@onsnet.nu.

Reacties zijn gesloten.