Advertentiecampagne 2015 gaat weer van start

D'n Nar 2014 cover

D'n Nar - jaargang 48, seizoen 2014

Beste adverteerder of sponsor,

Het carnavalsseizoen 2014-2015 staat weer voor de deur. Daarom is de redactie van carnavalskrant “D’n Nar” weer gestart met de editie voor het nieuwe seizoen. Zoals u misschien wel weet is D’n Nar dé carnavalskrant van carnavalsvereniging De Narre-Kappen te Gerwen.

Gerwen is rijk aan verenigingen. Sponsoring is onontbeerlijk voor verenigingen om jaarlijks hun exploitatie rond te krijgen, maar ook om reserves op te bouwen. Gerwen zelf kent veel adverteerders/sponsoren die CV De Narre-Kappen een warm hart toe dragen. Ook bedrijven uit omliggende dorpen weten onze carnavalsvereniging te waarderen. Wij zijn daar erg blij mee.

Binnenkort gaan onze leden weer op pad om bij bedrijven en instellingen in Gerwen en omgeving te vragen of er interesse bestaat in een van onze advertentie- of sponsormogelijkheden. Dit kan bestaan uit een advertentie in onze carnavalskrant, maar kan ook uit een heus advertentiepakket.

Bijvoorbeeld:

  • 11 consumptiebonnen
  • 1/4 pagina advertentie in carnavalskrant
  • Logo/naamsvermelding op projectieschermen in de residentie tijdens alle activiteiten
  • 2 vrijkaarten voor een zwamavond naar keuze (6, 7 of 13 februari 2015)

Naast de gelegenheid om uw bedrijf te profileren, steunt u daarmee ook onze carnavalsvereniging, zodat wij de vele activiteiten voor jong en oud kunnen blijven organiseren.

Indien u door het lezen van dit bericht interesse heeft in een van onze mogelijkheden kunt u vrijblijvend een bericht sturen naar redactie@narre-kappen.nl.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw reactie en gaan er samen met u voor zorgen dat het carnaval in Gerwen ook in 2015 weer een groot succes wordt!

Met vriendelijke groet,

CV De Narre-Kappen