Ben dur bij in ons Narregat: wie wor ut? (5)

Voor Prins Ceño, Prinses Segunda Esposa en Adjudant El Gaffas zitten de taken er bijna op. Wij willen hen hartelijk danken voor een schitterend jubileumjaar. Datzelfde geldt ook voor ons jeugdtrio Prinses Amazing, Hofdame Fabulous en Adjudant Excellent. Ook zij hebben natuurlijk een belangrijk aandeel gehad in een geslaagd carnaval 2018/2019.

Op dit moment begint de spanning toch wel te stijgen bij alle nieuwe kartrekkers. Zowel bij de jeugd als bij de iets oudere nieuwe hoogheden worden de laatste puntjes op de i gezet om ook carnaval 2019/2020 onvergetelijk te maken. Wij wensen hen veel succes en zijn er van overtuigd dat ook dit jaar carnaval in ons Narregat weer geweldig gaat worden.

Na de bekendmaking in Nederwetten is zoals verwacht de prinsenkoorts ook in Gerwen echt losgebarsten. Een aantal mensen weet het al (zeggen ze). Maar we moeten toegeven… sommigen beginnen in de goede richting te komen. De vraag blijft natuurlijk nog wel: WIE WOR UT? Hebben ze bij de PKC dit jaar weer voor een “traditionele” prins gekozen? Komen ze op de proppen met een jonge gast? Of krijgt Prinses La Quinta eindelijk een opvolgster? Omdat de grond toch een beetje heet onder onze voeten begint te worden, beperken we ons deze keer maar tot één aanwijzing.

Tip 9: Bella Ciao
Tip 10: Bella Ciao