Nieuwe aanwijzingen voor de prins van Gerwen (deel 2)

Tijdens de afgelopen kermis is er vooral op de zaterdagavond door betrokkenen flink gespeculeerd over wie de nieuwe prins van Gerwen zou kunnen gaan worden. Zowel de Raai- als de Verraaijcommissie zitten nog helemaal in de verkeerde richting te denken, dus de twee nieuwe aanwijzingen hieronder zouden zeker voor hen nuttig kunnen zijn. Maar ook overige geïnteresseerden dagen wij uit om de juiste prins te raden. Op het prinsenbal, 24 november, kun je je vermoeden indienen in de daarvoor bestemde ton. Er zit zelfs nog een prijs aan vast voor diegene die de goede naam of namen weet in te vullen.

Voorlopig is de nieuwe prins (samen met de PrinsKeuzeCommissie) nog zeker niet bang om geraden te worden, dus hierbij nog twee aanwijzingen die toch wel verhelderend kunnen zijn:

3. MCMXCIX
4. Hij is een zeer zelfstandig persoon

Succes!

2 reacties op “Nieuwe aanwijzingen voor de prins van Gerwen (deel 2)”
  1. He, gelifte.
    Hier die schele die z’n ogen laat laseren.
    Ik zal heul Gerwen wel eens helpen met aanwijzing 6.
    Hij kan ze goed wegbomen maar soms gaat hij over de “rooie”.
    We wachten de urste aanwijzing van de rai commissie af!!!

  2. let op tijd en datum wanneer ik dit schrijf zijn de nieuwe omschrijvingen van de prins niet geplaats maar ik denk dat het zoiets is van hij krijgt een tweede kans of zoiets van hij gaat op herhaling dit is geplaatst 31-10-2012 18.10 uur de andere omschrijving zeg ik maar niet want dan weet heel Gerwen het al Mvg de gelifte van de verraai.

Reacties zijn gesloten.