Donderdagavond: verspreiding D’n Nar in Gerwen

D'n Nar 2023 op tafel

D’n Nar, de carnavalskrant van CV De Narre-Kappen, wordt donderdagavond uitgedeeld. De krant is groter dan ooit: voor het eerst op ‘echt’ krantformaat! Met aandacht voor alles dat met carnaval in Gerwen te maken heeft. De kleine en grote Gerwense hoogheden worden uitgebreid aan u voorgesteld. Korte interviews met de Raad van Elf, de Dames, dansgarde, showdans en jeugdraad. Plus een sneak peak van onze nieuwe residentie: De NarreBar. En veel meer!

Aanstaande donderdagavond (2 februari) wordt D’n Nar in het dorp van Gerwen aangeboden. De verspreiding in het buitengebied volgt in de dagen erna. Donderdagavond, zo tussen half zeven en half negen, kan er bij u aangebeld worden door een van onze dansmariekes, een lid van onze jeugdraad of van ons jeugdtrio. Zij helpen mee met de verspreiding en worden vergezeld door een vrijwilliger van onze vereniging.

Jogadero neemt de eerste krant in ontvangst

Prins Jogadero neemt de eerste krant in ontvangst

Indien u het graag wilt, mag u een bijdrage geven. Deze donaties komen ten goede aan de activiteiten voor het jeugd- en seniorencarnaval in Gerwen en zijn reuze welkom. Ieder jaar haalt de vereniging hiermee een mooie ondersteuning op die goed gebruikt kan worden. Geen contant (klein) geld in huis? Geen probleem, dat hebben heel veel mensen tegenwoordig niet meer. Onze verspreiders hebben een QR-code die u kunt scannen met uw smartphone, waarna u zelf het gewenste bedrag van uw donatie kunt kiezen. Onze hartelijke dank alvast voor uw bijdrage!

De redactie van D’n Nar

Download D’n Nar hier: D’n Nar 2023 (webversie, 21 MB)