Gezien in ’t Narre-gat: “Witte Rook!”

Witte rook in 't Narre-gat!

De dagen worden weer korter en de carnavalsliefhebbers kijken alweer uit naar het naderende carnavalsseizoen. Nadat Prins Teskavo samen met zijn Adjudant Cafika vorig jaar met verve over het Narre-gat hebben geregeerd, wordt het weer tijd dat er over een aantal weken een nieuwe hoogheid bekend zal worden gemaakt.

Afgelopen zaterdag heeft de prinsenkeuzecommissie van CV De Narre-Kappen middels “witte rook” dan ook officieel bekend gemaakt dat er voor het komende seizoen weer een nieuwe is gevonden. Er zijn wat heerlijke visjes gerookt en iedereen is al druk in de weer om alle tips en aanwijzingen te verzamelen om erachter te komen wie zich dit jaar prins of prinses der Narre-Kappen mag gaan noemen. Deze persoonlijkheid wordt momenteel klaargestoomd om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt tijdens de carnaval.

Natuurlijk betekent dit dat de “jagers, raaiers en verraaiers” weer alle zeilen bij zullen gaan zetten om op slinkse wijze achter het allergrootste geheim van Gerwen te komen. Wekelijks zullen in de Nuenense media weer de nodige aanwijzingen verschijnen om zo te kunnen raden wie de dorstlustige hoogheid van het komend jaar zal gaan worden.

De eerste tips zijn:

  1. 2, 3, 4, 10, 36, 40, 47, 48 zijn niet zomaar wa getallen!
  2. Oud en nieuw………..

Wij nodigen jullie de volgende weken dan ook graag uit deze tips nauwlettend in de gaten te houden. Noteer 19 november alvast in de agenda want dan kan iedereen tijdens het jaarlijkse prinsenbal van CV de Narre-Kappen getuigen zijn van de onthulling van de nieuwe hoogheden voor het komende carnavalsjaar.