Lijn 111: gratis pendelbus tijdens Carnaval!

*Update 19 feb*
De lijndienst heet Lijn 111 en heeft een vast schema:

  • Elk heel uur stop in Nuenen (Klooster, Ons Dorp en Zinn)
  • Elke 20 minuten over het uur stop in Gerwen (Stam en D’n Tent)
  • Elke 20 minuten voor het uur stop in Nederwetten (MFA)

De bus zal in elk dorp ongeveer 10 minuten wachten. Het vervoer is geheel gratis. Op zaterdag is de bus om 09.30 uur in Gerwen om vervolgens eenmalig naar de aftrap te gaan. Let wel als je hiermee reist dat de bus pas rond half 2 weer in Gerwen is. Dus diegene die eerder in Gerwen moeten zijn kunnen het beste op eigen vervoer naar Nuenen gaan.

Dankzij de gezamenlijke Carnavals­verenigingen van Nuenen, Gerwen en Nederwetten en met financiële steun van Club 111 kunt u op de Carnavals­zaterdag en Carnavalszondag eenvoudig, superveilig en GRATIS bij elkaar op visite! Deze twee dagen zal de bus ieder uur haar rondje rijden en ieder uur op een vaste tijd stoppen in Nederwetten, Gerwen en Nuenen. Op deze wijze willen de CV’s aan iedereen de mogelijkheid bieden om eens wat vaker bij elkaar het Carnaval te beleven, want Carnaval vier je MET ELKAAR en BIJ ELKAAR.

De bus rijdt op zaterdag van 10 tot 24 uur en op zondag van 12 tot 24 uur. Halteplaatsen: het Park in Nuenen, Residentie D’n Tent in Gerwen en de MFA in Nederwetten. Houd ook onze website in de gaten voor het laatste nieuws over de pendelbus.


Foto door Route79 op Flickr.