Jachtseizoen geopend!

Nederland barst van de tradities, dus ook in Gerwen zijn we daar niet vies van. Zo is het een traditie om het jachtseizoen naar de Nieuwe Prins(es) van de Narre-Kappen officieus te openen tijdens Gerwen Kermis. Tal van namen zullen ongetwijfeld de revue passeren. Echter, er zijn er maar een paar die dit best bewaarde geheim van Gerwen kennen. Dit zijn namelijk de Hoogheden in spé en de Prinsen Keuze Commissie (PKC).

Nu wordt de PKC jaarlijks opgejaagd door de Verraaijcommissie en in mindere maten door de raaijcommissie. Dit jaar heeft de PKC erg te doen met deze twee clubjes want wat ze zeggen raakt nog kant nog wal. Dus om deze mensen, en natuurlijk alle andere Gerwenaren wat op weg te helpen volgen hieronder de eerste twee aanwijzingen aangaande de nieuwe Prins(es):

  1. Ze hebben er 11 aangedaan
  2. Ze gaan door tot in de late uurtjes

Komende weken volgen de overige negen aanwijzingen. Dit zal de opmaat vormen naar ons Prinsenbal op 23 november in onze Residentie D’n Tent op het Heuvelplein.

’s Middags nemen wij eerst afscheid van ons jeugdtrio Prins Zaai, Prinses Maai en Adjudant Oogst. Onze jeugdcommissie heeft weer goed werk verricht en zal ongetwijfeld met een verrassend thema en hoogheden op de proppen komen.

’s Avonds gaan we vanaf 20.11 uur beginnen met het afscheid van Prins Vurieus en zijn adjudantes Aqua en Flamma. Na een geweldig seizoen is het voor hun nu tijd om plaats te maken voor ???????.

Graag ontmoeten wij u op 23 november in onze feesttent op het Heuvelplein.

Wij wensen iedereen veel succes toe en een fijne en spannende kermis!

Eén reactie op “Jachtseizoen geopend!”
  1. Mooi verhaal op de site, maar verhaal klopt niet helemaal.
    Het lijkt allemaal rustig in de verrai commissie, maar achter de schermen wordt druk gewerkt aan de ontmaskering van de nieuwe Prins.
    Iets wat de afgelopen jaren ook succesvol is geweest. Dus PKC en nieuw Prinsengespan vergeet niet achterom te kijken, want de verrai commissie is watching you.

Reacties zijn gesloten.