Nieuwe Prins van “de Narre-Kappen” (deel 5)

Op zaterdag 19 november vindt de prinsenwissel plaats bij c.v.  “De Narre-Kappen” in Gerwen. ’s Middags wordt er in de tent op het heuvelplein eerst afscheid genomen van Jeugdprins Neptunus, Jeugdprinses Ariel en Hofdame Oceana. Zij zullen op een toepasselijke manier bedankt worden voor hun voortreffelijke optredens tijdens de jeugdcarnaval van het afgelopen jaar. Het nieuwe jeugdtrio voor het carnaval 2012 wordt daarna bekendgemaakt. En luisterend naar roddels die hier en daar in Gerwen rond gaan, beloofd het een leuke middag te worden die je zeker niet mag missen! Het begint om 14.00 uur.

’s Avonds, vanaf 20.30 uur in de tent op het heuvelplein, is het laatste optreden van Prins Capo en zijn adjudanten Vicino en Amico. Ook zij zullen op gepaste wijze bedankt worden voor hun carnaval 2011.

Daarna is het tijd voor de onthulling van de nieuwe prins(es) en zijn adjudant(en/es). Zoals al eerder geschreven in deze krant, is er door N-TV op diverse plaatsen in Gerwen een onderzoek uitgevoerd. Reporter Peer heeft enkele schokkende conclusies, die deze avond bekend gemaakt zullen worden. Verder heeft de tocht door Gerwen van de Raaij en Veraaij commissie van afgelopen zondag alleen maar geleid tot enkele valpartijen en valse verdachtmakingen. Er is echter geen duidelijke prins naar voren gekomen. Het zal op deze avond dus tot het laatst spannend blijven wie om 23.11 als prins(es) en adjudant(en/es) op het podium zullen staan.

Om een laatste kans te geven, volgt hieronder nog de laatste aanwijzing:

11. Wij geven nog niet alles prijs.

Dus in totaal zijn er 11 aanwijzingen gepubliceerd, maar in de tent zullen wij het publiek nog drie extra tips voorschotelen. Nogmaals alle aanwijzingen op een rijtje:

 1. Bij ons vloeit het rijkelijk
 2. Kort bij het vuur
 3. Zij zijn de allerlaatste
 4. Uiteindelijk maken zij het hard
 5. Zij hebben dezelfde kapper
 6. Geen podiumvrees
 7. Een echte BOB
 8. Zij hebben dezelfde achtergrond
 9. Iets met Polen
 10. Gerwen is groter dan je denkt
 11. Wij geven nog niet alles prijs

Tot zaterdag!