Nieuwe tips over de prins van 2022!

Gerwense dorpsvlag met carnaval

Eindelijk is er weer nieuws te melden vanuit De Narre-Kappen. Na anderhalf jaar stilzitten vanwege de coronaperikelen zijn wij erg verheugd dat ons weer een feestje in het verschiet ligt. En met ons, bedoel ik dan vooral de nieuwe kartrekkers van carnaval 2021-2022 in Gerwen. Een jaar geleden rond deze tijd stonden ze al te trappelen om de scepter over te nemen van Prins Consilium. Maar het werd al snel duidelijk dat het niet door zou gaan. Dus: alle plannen, pakken en onderscheidingen konden voor een jaar de kluis in.

Carnaval 2019-2020 is alweer zo lang geleden, maar wij als PKC willen bij deze de hoogheden Prins Consilium, Adjudant Auxilio en Adjudant Venditore hartelijk bedanken voor een geweldige carnaval. Dat geldt natuurlijk ook voor ons jeugdtrio: Jeugdprins Rafiki, Hofdame Sarabi en Adjudant Mufasa. Zij gaan de geschiedenis in als langstzittende hoogheden van CV De Narre-Kappen!

Zoals gezegd, we staan aan de vooravond van een nieuw carnavalsjaar met nieuwe hoogheden. Wie de nieuwe hoogheden zijn is natuurlijk weer een van de best bewaarde geheimen van Gerwen. Komende week is het kermis in Gerwen en ik denk dat er dan, zoals altijd, vele verschillende namen van de nieuwe hoogheid rond zullen gaan. Om het jullie iets makkelijker te maken zullen wij jullie natuurlijk weer voorzien van enkele (gouden) tips. Hieronder alvast de eerste twee tips:

  1. Ze komen deze keer NIET uit het zuiden.
  2. De nieuwe prins(es) bekijkt het van 2 kanten.