Prins METAL nieuwe prins van de Narre-Kappen in 2012

Prins Metal en Adjudant Road

Prins Metal en Adjudant Road

Zoals u reeds in de Rond de Linde heeft kunnen lezen was Peer van N-TV al geruime tijd bezig om voortijdig te achterhalen wie de nieuwe prins van het Narregat zou gaan worden. In een volle tent werd de laatste aanwijzing bekend gemaakt. Even voor de klok van 11 uur werd de reportage van Peer van N-TV getoond. Hierin was te zien dat hij op de vreemdste plaatsen is geweest om het grote geheim van het Narregat te ontrafelen. Hij was op de goede weg, maar achteraf bleek de laatste aanwijzing een dwaalspoor.

Om 11 over 11 was het grote moment daar en werd de prins gepresenteerd. Prins Metal en Adjudant Road zullen samen voorop gaan tijdens het komende carnaval.

Prins METAL, beter bekend als Twan der Kinderen, is getogen Gerwenaar, 37 jaar oud, getrouwd met Paulien en vader van Maud en Tijs. In het dagelijks leven is hij plaatwerker/lasser bij Leenders RVS Industrie te Beek en Donk. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het voetbalveld als keeper van RKGSV 4 of in de bossen met de Gerwense Renners op de mountainbike.

Adjudant ROAD, beter bekent als Anton Donkers, ook getogen Gerwenaar, 37 jaar oud, getrouwd met Sandra en vader van Marly en Quinn. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij Rijkswaterstaat. In zijn vrije tijd is hij actief als secretaris bij RKGSV. Ook is hij de laatste man van het vriendenelftal “het vierde”. Prins en Adjudant hebben samen met dit elftal al menig kampioenschap gevierd. Helaas hebben ze het nog niet kunnen bekronen met de eerste plaats aan het eind van het seizoen. Vandaar hun motto tijdens carnaval:

“Wij maken er nog ligt wa van!”

Misschien is het toeval, maar het is in ieder geval opmerkelijk dat voor de derde maal de prins van het Narregat een speler is van het vierde. Zo is het vierde hofleverancier. Wat ook weer een reden kan zijn voor een feestje. Wij hopen u graag te kunnen begroeten tijdens de carnavalsfestiviteiten!

Gegroet Prins METAL en Adjudant ROAD

Reacties zijn gesloten.