Roddels in ’t Narregat: Hedde gij da gezeet gehad? (4)

Vet man!

Hoewel dit artikel altijd draait om de nieuwe hoogheid in spé van CV De Narre-Kappen willen we toch ook even stil staan bij het overlijden van Theo van Duppen. Afgelopen vrijdag is deze verenigingsman puur sang door de oud-prinsen begeleid naar zijn laatste rustplaats. Wat hebben de carnavalsvereniging en natuurlijk de carnavalsvierders veel mooie momenten kunnen beleven aan de inzet en beleving van Theo. Bedankt voor alle mooie momenten, ge waart unne skône mens!

Maar dan de nieuwe kartrekker van dit jaar? Het was paniek, want deze keer ging het niet om roddels, het was vette horror in ´t Narregat. Ja, want tijdens de jaarlijkse Halloweentocht, die overigens weer prachtig in elkaar was gezet door D’n Dooien hoek, was het bijna raak! Menig raoier en verraoier zat behoorlijk op het vinkentouw. Gelukkig kon “de nieuwe” de dans tijdig ontspringen… Een vroegtijdige ontmaskering was dus niet aan de orde, maar even zweten was het wel. Omdat hij/zij het spelletje behoorlijk door heeft en geen uitdaging hem/haar teveel is, houdt hij/zij ieder struikje en droog slootje nauwlettend in de gaten om nieuwsgierigen voortijdig te signaleren en op afstand te houden.

Het is echt de bedoeling dit tot 25 november goed geheim te houden. Om 11 over half 11 willen we daarom graag iedereen uitnodigen om te kijken of ze het bij het rechte eind hadden. En natuurlijk voor de twijfelaars hier nog wat aanwijzingen. Dus, gao d’r vur!

7) Het feest begint al wat eerder
8) Vette hap

Als reminder hier nog de aanwijzingen van de afgelopen weken:
1) Vandaag is rood
2) Het is geen losse flodder
3) ’t Is nooit genoeg
4) Hij/zij maakt veel kilometers
5) Hij/zij staat er niet alleen voor
6) Wordt veel gewisseld