Theo van Duppen benoemd tot erelid

Theo van Duppen: Erelid van CV De Narre-Kappen

Theo van Duppen: Erelid van CV De Narre-Kappen

Theo van Duppen is tijdens de carnavalsbrunch gehuldigd tot erelid van onze vereniging. Theo heeft vele jaren diverse (bestuurs)functies vervuld en is nog steeds niet weg te denken bij de organisatie van de carnaval in Gerwen.

Theo is dit jaar 40 jaar lid bij CV de Narre-kappen en was o.a.:

 • Prins Theo d’n Twidde in 1985 met zijn prinses Clasine
 • Adjudant in 1974, 1980 en 1990
 • Grootvorst in 1986
 • Regent in 1989 (het jaar dat we geen prins hadden)
 • Raadslid van november 1972 t/m 1992

Hij vervulde deze bestuursfuncties:

 • Vice-voorzitter van 1973 t/m 1980
 • Voorzitter van 1981 t/m 1992
 • Secretaris van 1978 t/m 1984
 • President van 1981 t/m 1984 en van 1987 t/m 1989

Verder is Theo nauw betrokken bij de verzorging van het geluid en licht tijdens alle carnavalsfestiviteiten. Hij was jarenlang organisator van Boerenbruiloft. Vele jaren verzorgde hij de carnavalskrant van de carnavalsvereniging. Hij is de ontwerper van het verplaatsbaar podium van de carnavalsvereniging. Vele jaren vervaardigde hij de tientallen onderscheidingen die tijdens de carnavalsfestiviteiten worden uitgereikt. Hij maakte grote schilden voor de verschillende Prinsen. Verder deed Theo nog vele nevenactiviteiten voor CV de Narre-Kappen zoals presentator bij de boerenbruiloften, prinsenballen, enz.

Theo was jarenlang secretaris van Avond Zesdaagse, wat tegenwoordig Comité Gerwen Aktief heet. Het bestuur van deze vereniging is samengesteld uit bestuursleden van de carnavalsvereniging en het Heilig Kruis Gilde. De taak van deze vereniging was het verzorgen van de jaarlijks terugkerende ambacht- en antiekmarkt. De laatste vier jaar werd deze markt in Gerwen vervangen door de Boeren / Parijse / Luikse Markt, wat op zijn beurt weer is vervangen door de Koffferbakverkoop Gerwen.

Theo van Duppen is al vanaf het moment dat hij op 11 november 1972 lid werd een actief lid gebleken. Ondanks dat hij dertien jaar geleden zijn Raad van Elf kostuum heeft uitgedaan en de hamer van de carnavalsvereniging heeft overgedragen aan de toenmalige voorzitter Gerard Arts is hij nog altijd een grote steun voor de carnavalsvereniging. Met zijn jarenlange ervaring staat Theo ons altijd terzijde met het organiseren van alle carnavalsactiviteiten. Theo, bedankt!

 

3 reacties op “Theo van Duppen benoemd tot erelid”
 1. Theo, proficiat met je erelid bij CV De Narre-Kappen.
  Je hebt het verdiend omdat je altijd voor iedereen klaar staat.

  Ellen en Wil

Reacties zijn gesloten.