Verrai-commissie met PKC in hetzelfde schuitje!

Bij een van onze raadsleden lag op de deurmat een ietwat smoezelige envelop. Geen afzender te zien aan de buitenkant. In de envelop zat deze brief. Het is niet helemaal duidelijk of het nu om een dreigbrief gaat of om een ingezonden mededeling. Kijk in ieder geval wat vaker in de spiegel tijdens het autorijden!

Verrai-commissie met PKC in hetzelfde schuitje!

Het is even stil geweest aan het front, maar ze zijn weer terug en sterker dan ooit. Je hebt ze wel gezien tijdens de kermis, maar veelal zijn ze in het geheim op zoek geweest naar de nieuwe Prins. Zo ook het afgelopen weekend waar een bepaald iemand van de verrai-commissie het grootste gedeelte van de PKC in de gaten heeft gehouden in het mooie Oosterhout.

Hier heeft hij de PKC het vuur aan de schenen gelegd en geen gelegenheid voorbij laten gaan om achter de waarheid van de nieuwe Prins te komen. In Drimmelen heeft hij zelfs door heel de Biesbosch gevaren, met gevaar voor eigen leven. TvE en GK hebben alles geprobeerd om ondergetekende van de boot af te krijgen, maar zoals een goed lid van de verrai commissie betaamd, zijn deze pogingen mislukt.

Een lid van de verrai-commissie laat zich niet zo snel uit het veld slaan en blijft net zolang doorgaan tot hij achter de waarheid is gekomen. Veel wijzer is hij niet geworden, duh, wel dus. Die aanwijzingen in Rond de Linde zeggen niets, eigen onderzoek zegt veel meer en is ook veel gezelliger, ook al moet je daar een weekend voor opofferen.

Mensen let op, want ze zijn weer terug. Ze kunnen achter een boom staan, in de sloot liggen of je onopvallend volgen in een Volkswagen Caddy.

De verrai-commissie, een commissie om rekening mee te houden.

Een van de verrai-commissie

2 reacties op “Verrai-commissie met PKC in hetzelfde schuitje!”
  1. Wat zijn de tips voor de nieuwe prins(es) van deze week. Ik zal hier in canada ook goed rond kijken, het kan zomaar zijn dat hij hier is als ik de raicommissie moet geloven.

Reacties zijn gesloten.