“Hij is dikker dan anders!” – Donderdagavond: verspreiding D’n Nar in Gerwen

D’n Nar, de carnavalskrant van CV De Narre-Kappen, wordt donderdagavond uitgedeeld. Het is een kleurrijke en dikke krant om te bewaren. Met aandacht voor alles dat met carnaval in Gerwen te maken heeft. De kleine en grote Gerwense hoogheden worden uitgebreid aan u voorgesteld. En wie zijn de Heren en Dames van de Raad? Wist u dat we tegenwoordig bij de dansmariekes een jeugdgarde en een grote garde hebben? Wat is het Prinsenschieten? Waar komt Gerwen vandaan? We blikken terug op het eerste jaar in de verrassend gezellige NarreBar en een vooruitblik op het komende carnavalsseizoen.

Dion neemt het eerste exemplaar in ontvangst

Dion neemt het eerste exemplaar in ontvangst

Aanstaande donderdagavond (18 januari) wordt D’n Nar in het dorp van Gerwen aangeboden. De verspreiding in het buitengebied volgt in de dagen erna. Donderdagavond, zo tussen zes uur en half negen, kan er bij u aangebeld worden door een van onze dansmariekes, een lid van onze jeugdraad of van ons jeugdtrio. Zij helpen mee met de verspreiding en worden vergezeld door een vrijwilliger van onze vereniging.

Indien u het graag wilt, kunt u een bijdrage geven. Deze donaties komen ten goede aan de activiteiten voor het jeugd- en seniorencarnaval in Gerwen en zijn reuze welkom. Ieder jaar haalt de vereniging hiermee een mooie ondersteuning op. Geen contant (klein) geld in huis? Geen probleem: onze verspreiders hebben een QR-code die u kunt scannen met uw smartphone, waarna u zelf het gewenste bedrag van uw donatie kunt kiezen. Onze hartelijke dank alvast voor uw bijdrage!

De redactie van D’n Nar
CV De Narre-Kappen

Geen zin om te wachten? Download D’n Nar 2024 hier (webversie, 16 MB).

D'n Nar 2024