Frans Bunthof gehuldigd: 55 jaar lid!

Prins Pajoto, Adjudanten Jopato en Tojopa feliciteren Frans Bunthof met zijn 55-jarig jubileum

Prins Pajoto, Adjudanten Jopato en Tojopa feliciteren Frans Bunthof met zijn 55-jarig jubileum

Logo CV De Narre-Kappen jubileum 55 jrDit jaar viert CV De Narre-Kappen haar 55-jarig jubileum. Afgelopen zondag, de elfde van de elfde, bestonden wij als vereniging precies 55 jaar. Een jubileum dat we natuurlijk nooit hadden kunnen halen zonder de hulp van diverse vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze vereniging te maken tot wat het nu is. Een van de kartrekkers vanaf de oprichting van CV De Narre-Kappen is Frans Bunthof. Frans Bunthof is er vanaf het allereerste begin bij geweest, dus het is ook zijn 55-jarig jubileum!

Na een woordje van voorzitter Judith Verhagen-Oerlemans kreeg Frans door Harold Hendriks, president van de Raad van Elf, een speciaal vervaardigde, gouden sierspeld opgestoken. De traditionele bloemen en kruik drank werden overhandigd en daarna werd er goed geproost.

Frans is vanaf de oprichting een drijvende kracht geweest achter onze vereniging. Het is daarom eigenlijk ook niet te doen om aan te geven wat Frans allemaal wel niet voor deze vereniging heeft gedaan. Een korte bloemlezing:

In 1963 was hij lid van het eerste bestuur van De Narre-Kappen, waarvan vice voorzitter in 1964/1965 en penningmeester met enkele tussen pozen van 1965 tot 1987. Ook had hij nog tijd over om als Prins Plankenier met zijn Prinses Corry en Adjudant Lou van de Kemenade in 1966 carnaval voor te gaan. Tevens heeft Frans als adjudant, grootvorst en lid van de Raad van Elf zich diverse jaren voor meer dan 100% ingezet voor onze vereniging. Voegen we hieraan nog toe het jeugdcarnaval, beschermheer van de dansgarde, fotograaf, seniorencarnaval, Comité Gerwen Actief en de nog vele overige taken achter de schermen, dan is het wel duidelijk dat Frans zijn sporen dik verdiend heeft.

Wij zijn dan ook enorm verheugd en trots dat wij Frans hebben mogen huldigen en feliciteren met zijn 55-jarig jubileum. Wij hopen dat Frans nog vele jaren lid mag blijven van deze mooie vereniging! Frans, bedankt voor alles wat je hebt betekend voor onze vereniging en bedankt namens alle Gerwenaren voor wie jij carnaval mogelijk hebt gemaakt!