Prins Ceño gaat op zijn knieën voor zijn prinses!

en zijn Prinses Segunda Esposa

Prins Ceño, Prinses Segunda Esposa, Adjudant el Gafas

Afgelopen zaterdag werd in Gerwen op traditionele wijze bekend gemaakt, dat dit jaar de scepter wordt gezwaaid door Prins Ceño en zijn Prinses Segunda Esposa. Het prinselijk paar wordt hierin bijgestaan door Adjudant el Gafas. Prins Ceño ging tijdens het Prinsenbal op zijn knieën en vroeg zijn Prinses ’ten huwelijk’. Haar antwoord was: JA!

Prins CeñoPrins Ceño, ook wel Marco van Veggel genoemd, droomt er al jaren van om aan het roer te staan met de carnaval in het Narregat en hoefde daarom ook geen seconde na te denken, toen in mei het telefoontje van de PKC kwam. 38 jaar geleden werd hij geboren in Ganzendonck, maar groeide op in Raopersgat. Ruim 10 jaar geleden kwam hij zijn Narrinneke tegen en is hij in het Narregat komen wonen. Samen met Linda heeft hij 4 kinderen; Dex (8), centrale verdediger van  JO8-2, Loïs (7), Knappe van de Narre-Kappen, Ryvi (6) sterspeler van de 3e helft bij Juventud Sport & Spel en Boyd (5), Carnavalskiendje en top, geboren op d’n 11e  van d’n 11e. Maandag t/m vrijdag werkt onze Prins bij Yacht (Randstad) als Commercieel Manager en in de weekenden is hij te vinden op de voetbalvelden om zijn zoons aan te moedigen, in restaurants, in het Philips Stadion of gezellig met vrienden aan de borrel

Prinses Segunda Esposa, bijna 26 jaar geleden geboren in Dwèrsklippelgat, maar al sinds jaar en dag ingeburgerd in ons mooie Narregat. Daisy van de Langenberg werkt als juf van groep 7 op basisschool de Dassenburcht in Nuenen. Van jongs af aan heeft ze gewerkt achter de bar bij RKGSV en is daarom geen onbekende én een graaggeziene dame in het Narregat. In haar vrije tijd danst onze prinses graag of is ze op pad met vrienden en vriendinnen.

Adjudant el Gafas is een manusje van alles bij de Gerwense voetbalclub RKGSV.  Niels de Groot is ruim 13 jaar getrouwd met Jakeline en samen hebben zij 3 kinderen; Danique, Lucas en Ivo. In het dagelijks leven werkt hij als area-coördinator bij MAAS en in zijn vrije tijd is hij eigenlijk vrijwel altijd op de voetbalvelden te vinden, om zijn gezin aan te moedigen of om zelf goalen te maken. Voor Adjudant el Gafas werd dit carnavalsjaar extra speciaal, toen hij hoorde dat zijn zoon Lucas deel uit ging maken van het jeugdtrio als Adjudant Excellent!

Deze carnaval gaan  #alleremmenlos!