Jeugdmiddagen 2017

Talentenshow op zondag

Op zondagmiddag word er door CV De Narre-Kappen een geweldige middag georganiseerd voor alle jeugd (en ouders natuurlijk). Het thema van de jeugd met carnaval 2017 is Gerwen Got Talent. Er zullen deze middag talloze spellen georganiseerd worden voor de jeugd van alle leeftijden, aangevuld met fantastische optredens tijdens de talentenjacht. Doe je graag mee of wil je gewoon lekker komen kijken en gezellig carnavallen: iedereen is van harte welkom!

Na de optocht van Nuenen sluit ons jeugdtrio met hun gevolg natuurlijk weer snel aan. De middag begint on 15.11 uur in Residentie D’n Tent op het Heuvelplein in Gerwen.

Op dinsdagmiddag hebben we onze traditionele jeugdmiddag. Al jaren een begrip in ons programma voor alle kinderen van jong tot oud en van Gerwen tot ver daarbuiten… Jeugdprins Juventa, Prinses Danza en Adjudant Penalta zullen samen met alle kinderen een geweldige middag beleven, waarbij het grote trio flink ingezet zal worden om de middag tot een groot succes te maken.

Ook dit jaar heeft de jeugdcommissie weer een prachtige middag in elkaar gezet volop dans, spelletjes en de nodige kliederboel natuurlijk. Alles kan op deze dinsdagmiddag. Een mooie afsluiter voor de jeugd van carnaval 2017! Aanvang 14.11 uur in de grote feesttent in Gerwen.

Graag tot ziens tijdens één van onze activiteiten!

De jeugdcommissie van CV De Narre-Kappen