Senior van het Jaar 2017: Tiny Sanders-van den Heuvel

Dit jaar wordt de award voor de achtste keer uitgereikt op de Gerwense seniorenmiddag. Elke gedecoreerde heeft grote verdiensten voor Gerwen en werkt vaak op de achtergrond. Dat klopt ook dit jaar. Vorig jaar hadden we een man: Louis Hooft. U heeft hem op de foto kunnen zien in de carnavalskrant, samen met zijn vrouw Marijke en hun dochter Jolanda.

In Gerwen zijn er momenteel veel activiteiten om de leefbaarheid te bevorderen. Diverse mensen zetten hun beste beentje voor, zij organiseren van alles. Inloopmiddag, fietstochten, biljarten. D’n Heuvel groeit steeds verder uit tot de huiskamer van Gerwen. Alle nieuwtjes worden uitgewisseld, het lief en leed is snel bekend.

Tegenwoordig moeten we dat organiseren, vroeger was dat vanzelfsprekend. We hádden al een huiskamer, hier om de hoek. Je ging naar de VéGé, en je hoorde er van alles. Overigens niet van Martin en Tiny zelf, want over andere mensen spreken deden zij niet. “Houd oewe mond!” werd er regelmatig tegen Tom en Walter gezegd.

Senior van het JaarOnze Senior van het Jaar (en u heeft al geraden wie het is) en haar man hadden oprechte belangstelling voor hun dorpsgenoten. Ook na sluitingstijd was men behulpzaam. Én voor de verenigingen bleven ze thuis, ze waren altijd beschikbaar als er bij evenementen extra frisdrank, bier of anderszins nodig was.

Naast de winkel heeft Tiny vele jaren de drumfanfare Jong Leven ondersteund door te helpen bij de vlooienmarkt en bij de fietsenstalling van Bloem & Tuin. Ook bij evenementen van het Gerwens Gemengd Koor Sint Caecilia was Tiny altijd aanwezig om koffie te schenken of anderszins te helpen.

Tiny kwam oorspronkelijk uit ’t Hout en heeft best wel moeten wennen in het grote gezin van de Sandersen. Maar ze is op en top Gerwense geworden.

Dames en heren, graag een warm applaus voor de Senior van het Jaar: Tiny Sanders–van den Heuvel!

Eén reactie op “Senior van het Jaar 2017: Tiny Sanders-van den Heuvel”
  1. Tiny proficiat ,

    Riek & Gerrit Hoffmaann

    Bedankt voor de geweldige geslaagde middag

    NARRENKAPPEN

Reacties zijn gesloten.