Jeugdprinsenbal

Op zaterdag 19 november zal ’s middags het jeugdprinsenbal van CV De Narre-Kappen plaatsvinden. Dit zal zijn in Gemeenschapshuis D’n Heuvel in Gerwen. De aanvang van deze middag is om 14:11 uur.

Aan het begin van de middag zullen we eerst afscheid nemen van Prinses Roos, Hofdame Karlijn en Hofdame Maud. Zij hebben afgelopen jaar de scepter gezwaaid over de jeugd van Gerwen en hebben dat op een superleuke en enthousiaste manier gedaan! Door het coronavirus was het allemaal anders dan we gewend waren, maar het was wel een groot feest!

Na het afscheid voeren we de spanning op en gaan we over tot de onthulling van het nieuwe jeugdtrio en de daarbij behorende jeugdraad. Eén ding kunnen we alvast verklappen: de onthulling zal spectaculair en vol verrassingen zijn en dit jaar anders dan anders. Ook hebben we die middag nog verschillende leuke verassingen in petto voor jullie, die je zeker niet wilt missen!

Ben jij ook zo benieuwd wie de nieuwe kartrekkers voor onze jeugd zullen zijn en heb je zin in een gezellige middag? Kom dan vooral kijken en feest mee!

Tot 19 november!