Vier-us Carnaval! met Prins Jogadero, Adjudant Pérola en Adjudant Aventura

Prins Jogadero, Adjudant Pérola en Adjudant Aventura

Prins Jogadero, Adjudant Pérola en Adjudant Aventura

Het Narregat wordt dit carnavalsseizoen geregeerd door Prins Jogadero met aan zijn zijde Adjudant Pérola en Adjudant Aventura. Het motto zal zijn Vier-us Carnaval! Een verwijzing naar de afgelopen jaren waarin het coronavirus de carnaval vreugde danig in de weg zat. Het is nu echt tijd om het mooiste feestje van het jaar, samen te vieren als nooit tevoren!

In het dagelijks leven heet Prins Jogadero Gijs Vorstenbosch, 24 jaar, geboren en getogen in het prachtige Narregat en sinds twee en een half jaar werkzaam als Supervisor bij DHL Express.

Aan zijn zijde schittert zijn vriendin Myrna Sanders (Adjudant Pérola, 24 jaar) en weet hij zich gesteund door zijn broer Wouter Vorstenbosch (Adjudant Aventure, 27 jaar). Myrna is kort geleden afgestudeerd aan de ALO en werkt als begeleidster in de zorg. Wouter werkt als automonteur bij Content Autogroep in Eindhoven.

Op 19 november zijn zij in een prachtig versierde en bomvolle Heuvel onthuld als het trio voor wat belooft een geweldig carnavalsseizoen te worden.

Prins Jogadero

Prins Jogadero

Prins Jogadero

Het was zo’n 4 jaar geleden toen de Prinsen Keuze Commissie aan mij vroeg of ik de neije prins van het Narregat (Gerwen) wilde worden. Die keuze was snel gemaakt! Carnaval is mij met de paplepel ingegoten. Ik kan me niet herinneren dat ik het ooit vrijwillig heb overgeslagen en in 2010 heb ik al eens de Carnavals kar mee mogen trekken als jeugdprins.

Dit jaar mag ik de scepter zwaaien onder de naam Prins Jogadero. In het dagelijks leven ben ik Gijs Vorstenbosch, 24 jaar, geboren en getogen in ons prachtige Narregat en sinds twee en een half jaar werkzaam als Supervisor bij DHL Express. In mijn vrije tijd ben ik al vanaf mijn 5e op het voetbalveld te vinden en na enkele uitstapjes inmiddels actief als speler van het vaandelteam van ons mooie RKGSV waar ik ook graag aanwezig ben tijdens de 3e helft!

En met welke adjudanten ik dit carnavalsfeest het liefste zou willen vieren? Met mij prachtige vriendin Myrna Sanders en broer Wouter natuurlijk!

Adjudant Pérola

Adjudant Pérola

Adjudant Pérola

Myrna zal onder de naam Adjudant Pérola bekend staan. Dit is afkomstig van het woord ‘parel’ zoals zij regelmatig gekscherend wordt genoemd in het Narregat. Zij is 24 jaar en haar roots liggen in Nederwetten. Naast haar dorpse activiteiten is zij nét afgestudeerd aan de ALO en werkt zij als begeleidster in de zorg.

Adjudant Aventura

Adjudant Aventura

Adjudant Aventura

Wouter heet tijdens deze carnaval Adjudant Aventura. Dit is afgeleid van het feit dat hij heel graag op reis gaat en nieuwe dingen wil ontdekken. Zijn wieg stond net als die van mij in ons eigen bruisende Gerwen! Wouter is inmiddels 27 lentes jong en werkt als automonteur bij Content Autogroep in Eindhoven.

Onder ons motto Vier-us Carnaval! Vinden we het nu echt tijd om het mooiste feestje van het jaar, samen met jullie allemaal, te vieren als nooit tevoren!

We hebben er immers lang genoeg op moeten wachten. Eigenlijk vrijwel meteen toen we met de voorbereidingen begonnen kwam Corona de hoek om. Nog eens twee extra jaren het geheim mee dragen was inmiddels tot een ware sport verheven. Gelukkig zijn we de voorbereidingen zonder al te veel verdenkingen doorgekomen en hebben we de jagers met de hints aardig op het verkeerde been gezet. Uiteindelijk was het 19 november echt zo ver en konden wij ons in een prachtig versierde Heuvel onthullen als Prins Jogadero, Adjudant Pérola en Adjudant Aventura!

Prins Jogadero, Adjudant Pérola en Adjudant Aventura

Prins Jogadero, Adjudant Pérola en Adjudant Aventura

Prins Jogadero, Adjudant Pérola en Adjudant Aventura

Prins Jogadero, Adjudant Pérola en Adjudant Aventura