Kindermiddag compleet vernieuwd

Springkussens op de jeugdmiddag

Zondagmiddag 23 februari vindt onze compleet vernieuwde kindermiddag plaats in de tent op het Heuvelplein in Gerwen. De middag begint om 15:11 uur. Residentie D’n Tent wordt omgetoverd tot een waar springparadijs met diverse attracties. Kom spelen, springen, klauteren en geniet tussendoor van een glaasje drinken en iets lekkers. Er is de gelegenheid om lekker vrij te spelen en tussendoor zullen er ook spellen met én op de attracties gespeeld gaan worden. Ben je moe? Dan kun je weer even tot rust komen in onze knutselhoek! Kortom, een middag waar je bij moet zijn geweest!

Dinsdagmiddag begint de kindermiddag om 14:11 uur. Dit wordt een middag vol spel en spektakel! Alle kinderen kunnen mee doen met diverse spellen en natuurlijk wordt de middag afgesloten met ons wereldberoemde finale(bras)spel. Komen jullie ook?

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten tijdens onze jeugdmiddagen. Samen met Jeugdprins Rafiki, Hofdame Sarabi, Adjudant Mufasa en de jeugdraad van Elf gaan we er knotsgekke middagen van maken vol speelplezier. Samen slingeren we de carnaval door!

Jeugdmiddag knustelhoek