Feest mee met de carnavalsoptocht in Gerwen!

Optocht van Gerwen

Op zaterdag 22 februari is het zover: de eerste carnavalsoptocht van de gemeente Nuenen ca. is in Gerwen! We gaan ervan uit dat het weer een mooie tocht zal worden. Na afloop van de Gerwense optocht is het beregezellige Optochtbal. Dit jaar zullen de Nünentaler Schürzenjäger de tent op z’n kop zetten. Zorg dat je er bij bent!

De optocht start om 14:11 uur. De route is hetzelfde als vorig jaar. Onderweg worden er stembiljetten voor de publieksprijs uitgedeeld. Hiermee kun je als toeschouwer stemmen op de groep of deelnemer die volgens jou de leukste act neerzet. De winnaar van de publieksprijs wint € 55. De jeugd ontvangt startgeld: € 4 per kind (categorie jeugd individueel) en als groep € 25 (categorie jeugdloopgroep of jeugdwagen). Schrijf je dus snel in!

Tijdens het Optochtbal wordt ook de prijs uitgereikt voor de mooist verklede groep en individueel. Het is dus zeker de moeite waard om je mooiste, gekste outfit uit de kast te halen.

Wil je meedoen met de optocht? Gebruik dan het inschrijfformulier op onze website. Je kunt ook bellen met André van Rooij: tel. (040) 284 72 72.