#Playbackavond

Straatband Op de Vlucht

Op de Vlucht

Sinds jaar en dag is de Playbackavond van CV De Narre-Kappen niet meer weg te denken uit het Gerwense carnaval en, sinds de deelname vorige jaren van diverse hoogheden uit omliggende dorpen, ook niet meer uit het Nuenense carnaval. Deze avond staat borg voor een geweldig feest waar diverse mensen onverwachte talenten blijken te hebben.

Aan mensen van buiten Gerwen is gedacht. Lijn 111 rijdt ook op zondag, dus geen probleem om in Gerwen te geraken!

Straatband Op de Vlucht

Straatband Op de Vlucht

Straatband Op de Vlucht

Gewapend met enkel een karretje met daarop de muziekinstrumenten trakteren we het publiek – nog voordat iemand het in de gaten heeft – op aanstekelijke muziek met humoristische teksten. Straatband Op de Vlucht is geheel mobiel en er is een minimale opbouwtijd. De vluchtelingen zijn dan ook uitermate bedreven in het brengen van verrassingsoptredens op alle soorten feestjes, op straat en op het podium. Tref je ons op straat dan zijn we meestal undercover, doch, nog steeds Straatband Op de Vlucht. Alles is mogelijk, we zijn continu bezig vermommingen te verzamelen maar met de zoekterm “straatact” of “straatband” vind je ons zeker terug! Op De Vlucht speelt vrolijke, bekende pop-folk met meeslepende meerstemmige zang en heeft een opvallende instrumenten-bezetting. Van straatmuzikanten tot podiumbeesten!

Deelnemers gezocht

Mochten er talenten zijn die zich niet hebben opgegeven voor de Playback, dit kan nog steeds! Er ligt altijd eeuwige roem in het verschiet en wellicht een mooie carrière in de showbizz. Opgeven kan bij de bekende personen of op playbackgerwen@gmail.com.