Seniorenmiddag bij De Narre-Kappen

Zaterdag 3 februari organiseert CV De Narre-Kappen de seniorenmiddag in hun residentie op de Heuvel. Residentie D’n Tent is open om 13:11 uur, aanvang 13:33 uur. Prins Pajoto en zijn Adjudanten Tojopa en Jopato zullen u samen met Jeugdprins Snowfox, Hofdame Crystal en Adjudant Freeze op z’n Gerwens ontvangen met koffie en vlaai.

Daarna bieden zij u een leuk programma aan met artiesten van zowel binnen als buiten de dorpsgrenzen van Gerwen. En natuurlijk kunnen er weer fantastische prijzen gewonnen worden tijdens het kienspektakel in het Gerwens Kienpaleis.

Senior van het JaarDit jaar zal voor de negende keer de senior van het jaar worden geëerd. Iemand met een grote toegevoegde waarde voor het leefklimaat van Gerwen zal in het zonnetje worden gezet en de versierselen in ontvangst mogen nemen. Afgelopen jaar viel Tiny Sanders – Van den Heuvel deze eer te beurt.

De carnavalsmiddag wordt afgesloten met een overheerlijke koffietafel.

De middag is gratis en u hoeft u niet vooraf op te geven. Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom, zodat wij ook volgend jaar weer een gezellige middag voor de ouderen van Gerwen kunnen organiseren.

Graag verwelkomt de seniorencommissie van De Narre-Kappen u op zaterdag 3 februari in onze residentie.