De Raad van Elf (seizoen 2008)

De Raad van Elf (seizoen 2008)

De Raad van Elf (seizoen 2008)

De Raad van Elf is een groep actieve carnavalsvierders die lid zijn van CV de Narre-Kappen. Zij zijn de mensen die, al vele maanden voordat het carnavalsgebeuren losbarst, achter de schermen druk bezig zijn met het organiseren van de diverse carnavalsactiviteiten.

De verschillende activiteiten worden door verschillende commissies verzorgd. Ook zorgen de raadsleden ervoor dat onze residentie ”De Tent” ieder jaar weer wordt ingericht en aangekleed, altijd geweldig ondersteund door de Dames van de Raad. De Dames van de Raad zijn de echtgenotes van de Raad van Elf, ook echte carnavalsvierders natuurlijk! Ook zij hebben meestal zitting in één of meer commissies en zorgen er dus voor dat we ieder jaar weer met een goed gevoel terug kunnen denken aan het carnaval in Gerwen.

Natuurlijk zijn de Raad van Elf en de Dames van de Raad er niet alleen voor het organiseren en het op- en afbouwen. Zij begeleiden de Prins en zijn gevolg bijvoorbeeld ook naar de diverse Prinsenverkiezingen en recepties bij de verenigingen uit omliggende dorpen. Samen met de Prinsen, de dansmariekes en de blaaskapel bepalen de Raad van Elf en de Dames van de Raad het gezicht van de vereniging. Met hun herkenbare outfit en steek op het hoofd staan zij altijd voorop en zetten zich in om de carnavalsevenementen te doen slagen.

Leden van de Raad van Elf (seizoen 2008)
Harold Hendriks (president)
Hans Schoenmakers
Louis Hooft van Huysduynen
Gerrit van den Tillaart
Toon van Zeeland
Harrie Vermeltfoort
Piet Verhagen
Rini Jansen
Jeffrey Maas
Rick van de Sande
Geert van de Kallen
Pieter van Erp
André van Rooij
Wil Vlassak
Hennie van Engelen
Theo Veldkamp
Erik Venhuizen
Arno Donkers
Sander Bontje
Twan van Erp
Gert Ketelaars
Jeroen Knoben
Berry Hiemstra
Dames van de Raad
Ans Schoenmakers
Gerry van den Tillaart
Petrie Vermeltfoort
Judith Verhagen
Erika van Zeeland
Carin Maas
Cindy van Rooij
Ellen Sanders
Marina van der Heijden
Corina Veldkamp
Kelly Venhuizen
Manon Swinkels