Harrie Vermeltfoort overleden – een mooi mens minder

Harrie Vermeltfoort overleden - een mooi mens minder

Tot ons grote verdriet ontvingen wij het bericht dat ons raadslid Harrie Vermeltfoort op vrijdag 15 juli is overleden. Een toch plotseling bericht waar we al een hele poos bang voor waren. Harrie was al geruime tijd ernstig ziek en heeft in zijn “extra tijd” nog volop kunnen genieten van zijn gezin en iedereen die hem lief was.

Harrie is geboren op 1 juni 1959. Op de elfde van de elfde in 1997 wordt hij samen met zijn vrouw lid van onze carnavalsvereniging. Hij zet meteen de steek op zijn hoofd als raadslid. Hij is tot zijn dood lid gebleven van de Raad van Elf. Na diverse taken binnen de vereniging te hebben gedragen kreeg Harrie pas echt bekendheid bij het grote publiek toen hij in 2006 samen met zijn zwager en beste vriend Theo de scepter zwaaide over ‘t Narregat als Prins Diezel. Bij de Gerwense senioren is Harrie geen onbekende. Zo was hij opperspreekstalmeester tijdens de Seniorenmiddag waarbij hij veel mensen blij heeft kunnen maken met het omroepen van het juiste BINGOnummertje.

Zaterdag 25 juni hebben we als vereniging nog bij hem in de achtertuin een toast op hem gedronken, een moment waarbij hij zichtbaar aangedaan was. Een moment als blijk van waardering voor hem en de strijd die hij de afgelopen jaren gestreden heeft. We gaan aan Harrie een mooi en fijn mens missen. Iemand die altijd in was voor een grapje of zelf onderdeel uitmaakte van iemand anders zijn grap.

Harrie ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze vereniging!

Wij wensen Petrie, Maartje, Sjors, hun aanhang, kleindochter Melle en alle vrienden en familie die hem dierbaar waren ontzettend veel sterkte met het verlies van Harrie.

Het bestuur en de leden van CV De Narre-Kappen