Prins Capo: “Bedankt!”

Prins Capo met adjudant Vicino bij de brievenbus van het Glazen Huis

Prins Capo met adjudant Vicino bij de brievenbus van het Glazen Huis

Hallo allemaal!

Zondagmiddag na carnaval. Vanmorgen alweer een rit gehad op de mountainbike, tijdens de rit zei Jerry het is geen carnaval meer. Ik hoef de prins niet meer te volgen (ging ook even niet). Maar niet veel later sloeg ook bij mij de vermoeidheid toe. Prins Carnaval zijn vergt toch wel het een en ander van je. Moe maar zeker voldaan kijk ik terug op de carnaval, maar ook op de tijd daarvoor.

Vele hoogtepunten waren er, maar enkele wil ik toch wel even noemen. Want het is een prachtige ervaring als er op de zwamavonden een lied over je gezongen wordt door de Gouwe Ouwe. De receptie die lekker druk was en met al die leuke kado’s waar toch veel werk van was gemaakt. En dan natuurlijk de optocht waar ik toch verrast werd door deelname van TC Nuenen, de Gerwense Renners en mijn skonzusje. Maar ook de playbackavond was weer top met van het begin tot het eind allemaal geweldige optredens. En zeker mag ik de kindermiddag op dinsdag  niet vergeten. Waar we samen met het jeugdtrio veel plezier aan beleefd hebben.

Wat mij betreft kunnen we spreken van een geslaagde carnaval 2011. Ook namens mijn twee adjudanten Piet en Jerry en onze vrouwen wil ik hierbij iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd  dat het voor ons een onvergetelijke tijd is geweest.

Alaaf!

Prins Capo