Ben dur bij in ons Narregat: Wie wor ut? (2)

grenspaal poetsen

Hier weer een update uit het Gerwense Narregat. Maar voordat we verder gaan met de volgende aanwijzingen eerst even nog een mededeling over de aanwijzingen van de afgelopen week. Door een nog onbekende oorzaak hebben we vorige week een tip de wereld in gestuurd die we liever anders gezien hadden. Tip 1 was namelijk: zij heeft er 2 van, dit moet natuurlijk zijn: hij/zij heeft er 2 van. Via deze weg willen wij deze “fout” graag rectificeren.

Nu de eerste tips wereldkundig zijn, is het oppassen geblazen voor onze nieuwe hoogheden. Is hij/zij op de kermis gespot? Het moet haast wel, want de nieuwe hoogheden houden natuurlijk wel van een feestje. Maar misschien was het toch verstandiger om alle speculaties uit de weg te gaan en veilig thuis op de bank te blijven zitten.

Op allerlei plaatsen in Gerwen is men druk bezig met de voorbereidingen van het naderende prinsenbal. Onze nieuwe jeugdhoogheden worden klaargestoomd voor een spetterend carnaval. Onze nieuwe kartrekkers zijn de laatste puntjes op de i aan het zetten. En onze commissie facilitair heeft het extra druk, aangezien ons prinsenbal dit jaar voor het eerst plaats zal vinden in gemeenschapshuis D’n Heuvel. Daar moest het nodige voor aangepast worden: (kracht)stroomleidingen, water af- en aanvoer, doorvoeren voor biertaps, etc. zijn nieuw geplaatst of verlegd. De schilder en aankleedcommissie zijn druk om deze nieuwe locatie op en top gezellig te maken voor onze nieuwe hoogheden. U kent het straks niet meer terug!

Om de Jagers, Raaiers en Verraaiers nog een beetje de goede richting in te sturen volgen hieronder de volgende twee tips:

Tip 3: Hun werk houdt hen jong
Tip 4: Hij/zij overschrijdt regelmatig Grenzen