Ben dur bij in ons Narregat: Wie wor ut?

Tip met ballen

Het is al weer half oktober, bijna Gerwen Kermis en nog maar een week of vijf voor de bekendmaking van de nieuwe hoogheden van De Narre-Kappen. Na een schitterend jubileumjaar met Prins Ceño, Prinses Segunda Esposa en Adjudant El Gaffas staat onze nieuwe hoogheid alweer te trappelen om de scepter over te nemen.

De witte rook was dit jaar al midden in de zomer te zien, een teken dat de nieuwe hoogheden hun ja-woord aan de PKC gegeven hadden. Sindsdien wordt er al druk gegist wie de nieuwe hoogheden zullen zijn. Sommigen van de jagers zijn al druk aan het raden, de raaicommissie zit voorlopig nog op een dood spoor en waardevolle tips worden achteloos afgedaan als onzin. Kortom, het spel is op de wagen.

Om de jagers, raaiers en verraaiers een beetje op het goede spoor te zetten zullen wij van de PKC jullie weer een handje helpen door wekelijks een aantal aanwijzingen te geven via de Nuenense media. Wie o wie worden de nieuwe kartrekkers van carnaval 2019-2020?

Wij nodigen jullie uit om de komende weken deze aanwijzingen nauwlettend in de gaten te houden en noteer alvast 23 november in de agenda, want dan kan iedereen tijdens het jaarlijkse prinsenbal van CV De Narre-Kappen getuige zijn van de onthulling van de hoogheden van het komende carnavalsjaar. Dus, zureg da ge d’r bij bent!

De eerste aanwijzingen zijn:

  1. Zij heeft er 2 van.
  2. De ballen zijn rond.