Carnavalskriebels (2)

Na de eerste aanwijzingen wordt er in Gerwen al druk gespeculeerd wie nou de opvolger(s) van Prins Coltello en Adjudant Forchetta gaan worden. De social media doen ook sterk hun intrede en zijn al beladen met tal van ideeën en reacties!

Het afgelopen weekend met de kermis in Gerwen liep de spanning natuurlijk hoog op. Zou hij/zij over de kermis zijn gewandeld en zou hij/zij tussen de feestgangers zijn geweest in
café De Stam? Voor de meesten nog een grote vraag, voor de PKC natuurlijk een weet. Nu alle kermisdampen zijn vervaagd en de meesten weer helder kunnen nadenken gaan we weer over tot de orde van een nieuwe week.

De leden van de PKC zijn de flauwste niet en willen de nieuwsgierigen van de carnavalsclub en alle geïnteresseerden daarbuiten natuurlijk weer blij maken met twee aanwijzingen:

  1. 170 is het hoogste.
  2. Hij/zij is er bekend mee.
  3. Hij/zij houdt van spelletjes.
  4. Hij/zij zit graag voorop.

Hopelijk komt er iets meer duidelijkheid waar je het moet gaan zoeken. Vertrouw erop dat het zeker tot aan 22 november een spannende puzzeltocht word! Wie o wie wordt de nieuwe kartrekker(ster)van De Narre-Kappen?