Carnavalskriebels (3) met nieuwe tips!

We gaan alweer richting november, nog vier weekjes tot aan het Prinsenbal van 22 november. Allereerst zijn natuurlijk de zusterverenigingen aan de beurt om hun nieuwe hoogheden te presenteren voor het nieuwe seizoen 2015. De Prins(es) van De Narre-Kappen heeft dus nog even tijd om aan zijn/haar kostuum te werken en met zijn/haar adjudant(en) te werken aan een spannende bekendmaking en natuurlijk een knallend Carnaval 2015.

In de wandelgangen beginnen al wat personen aardig verdacht te worden, maar volgens de PKC zit het nieuwe duo/trio/kwartet/kwintet/etc. etc. nog echt in een veilige zone. Om de puzzelaars weer wat gespreksstof te geven en weer een beetje hoop, volgen hier de vijfde en zesde aanwijzing. Natuurlijk kan iedereen op het Prinsenbal van 22 november weer raden wie het gaat worden en degene die de juiste personen raadt, wordt weer rijkelijk beloond!

  1. 170 is het hoogste
  2. Hij/zij is er bekend mee
  3. Hij/zij houdt van spelletjes
  4. Hij/zij zit graag voorop
  5. Al het goede gaat in drieën
  6. Hij/zij is graag gezienWie o wie?

Hopelijk worden de carnavalskriebels langzaam echte jeuk en gaan alle carnavalsliefhebbers volop in de strijd om erachter te komen wie dit jaar op 22 november ten tonele zal verschijnen in Residentie D’n Tent van CV De Narre-Kappen.

Tot volgende week!