Carnavalskriebels (4) met tips 7 en 8!

De carnavalskriebels zijn goed ingeslagen en langzaam slaan de zenuwen natuurlijk ook bij de nieuwe Hoogheden toe. Bij De Narre-Kappen hebben we een raai- en verraaicommissie. Deze zullen op 9 november samen op pad gaan onder aanvoering van de oud-Prinsen (De Gouwe Ouwe). Zij bezoeken dan een aantal adressen met mogelijke kandidaten voor het Prins(ess)enschap van Carnaval 2015. Ook zal het gezelschap niet afwijken van hun vaste route met personen waar de bekende versnaperingen al klaar staan. Het kan dus een lange dag worden want de zoektocht word alleen maar moeizamer… Gerwen is heel groot in oppervlakte en ze weten bij God niet waar ze moeten beginnen of eindigen!

Om ze weer een beetje op weg te helpen en voor alle andere nieuwsgierigen volgen hier weer twee aanwijzingen wie de opvolger(s) van Prins Coltello en Adjudant Forchetta gaan worden.

  1. 170 is het hoogste.
  2. Hij/zij is er bekend mee.
  3. Hij/zij houdt van spelletjes.
  4. Hij/zij zit graag voorop.
  5. Al het goede gaat in drieën.
  6. Hij/zij is graag gezien.
  7. Hij/zij gaat veul naar Gerwen.
  8. Hij/zij wordt op handen gedragen.

Veel succes met de nieuwe tips en op 22 november wordt natuurlijk alles duidelijk. De Narre-Kappen wensen de zusterverenigingen alvast veel succes en plezier toe met hun prinsenwisselingen want a.s zaterdag is de primeur weer aan De Wetters!

Tot de volgende week!

De PKC van De Narre-Kappen