CSI Gerwen

Als de bladeren beginnen te vallen en de avonden langer en steeds donkerder worden, is de verrai commissie op jacht. Op jacht naar de nieuwe Prins van Gerwen. Een zoektocht die de verrai commissie bij vele bekende maar ook onbekende adressen brengt. Zo ook op een trieste woensdagavond toen de verraicommissie onverwachts binnen is gevallen bij een lid van de PKC (Prinsenkeuzecommissie) in Lieshout.

Op heterdaad betrapt dacht de verrai commissie, auto niet thuis dus hij moest bij de prins zijn, later bleek echter dat het bewuste PKC lid bij schoonmoeders op het toilet zat om daar een grote boodschap te bezorgen. Na telefonisch contact was hij binnen 5 minuten thuis en moest de verraicommissie zonder resultaat terug naar Gerwen.

Maar de verrai commissie is niet voor een gat te vangen. Zoals vorige week gemeld in de Rond de Linde heeft de verraicommissie een brief ontvangen, welke waarschijnlijk van de nieuwe prins afkomstig is. Deze brief is onderzocht op vingerafdrukken, waarna afgelopen donderdag bij het Prinsenbal van de Raod van Zaterdag bij alle aanwezigen vingerafdrukken afgenomen zijn om achter de ware identiteit van de briefschrijver te komen. De resultaten hiervan zullen niet lang op zich laten wachten.

Tot dan blijven wij ons afvragen: heeft de nieuwe Prins iets met mestvarkens of melkvarkens? Of is de PKC toch gegaan voor de geraniums?

Nog een boodschap voor de nieuwe Prins: ook wij zijn blij dat jij de nieuwe Prins van Gerwen bent!

De verraicommissie