Spanning in Gerwen loopt op

 Afgelopen week zijn er in het normaal zo rustige en gemoedelijke Gerwen een aantal vreemde situaties ontstaan. Enkele personen zitten met de handen in het haar en weten niet hoe het verder moet. Aanleiding hiervoor zijn de aanwijzingen die vorige week in dit blad gepubliceerd zijn omtrent de nieuwe prins Carnaval in het Narregat.

Er is sprake van valsheid in het (digitale) schrift, er worden leden van de PKC gevolgd,  tot diep in de nacht rijden er ongure types rond op allerlei vreemde plaatsen. Bij een lid van de “verraaicommissie” is de post kapot geknipt voordat deze de brievenbus in is gegaan. Ook op de site van de Narre-kappen (www.narrekappen.nl) verschijnen berichten die vraagtekens oproepen bij de leden van de carnavalsvereniging.

De PKC is bij elkaar gaan zitten om te bespreken of het dit jaar niet de spuigaten uit gaat lopen.  Na uren beraad hebben zij geconcludeerd dat de volgende aanwijzingen de gemoederen misschien wat kunnen sussen. Mocht dit niet zo zijn dan gaan zij de situatie opnieuw bekijken.

Tip 3: Ze hebben het niet ver gezocht;
Tip 4: Zijn lievelingskleur is blauw;

De tips van vorige week waren…

Tip 1: Ze lusten er wel pap van;
Tip 2: Hij heeft iets met de met de koningin;

Succes