Narda Schrurs is ‘Senior van het Jaar’ 2014

Senior van het Jaar

Het was weer een beregezellige Seniorenmiddag in Residentie D’n Tent. Tussen het kienen en de spetterende optredens van o.a. de Gouwe Ouwe, De Dansmariekes, een tonprater en de Milka’s door werd de Senior van het Jaar 2014 bekend gemaakt. Dit kreeg Narda Schrurs de versielen door Prins Coltello opgespeld.

Onze Senior van het Jaar is een bezige bij. Regelen zit haar in het bloed. Ze is vele jaren actief geweest bij Jong Nederland. Ze was er vanaf de oprichting bij. Eerst als leidster van de Rakkers, later als kookstaf voor de zomerkampen.

Senior van het Jaar 2014: Narda Schrurs

Senior van het Jaar 2014: Narda Schrurs

Ze heeft het druk met haar vrijwilligerswerk. Op woensdagmiddag verzorgt ze het kaarten en op donderdagmiddag het kienen. Op die ochtenden is ze druk met het klaarzetten ervan. Op de maandag doet ze de boodschappen voor beide activiteiten. Ze kijkt alle aanbiedingen na, en voor bijvoorbeeld de koffie rijdt ze naar de omliggende dorpen. Overigens doet ze dit samen met andere vrijwilligers.

Zelf woont ze enkele honderden meters van gemeenschapshuis D’n Heuvel, maar toch neemt ze de auto om enkele mensen op te halen zodat zij ook kunnen komen. Dus ze runt ook nog een “taxibedrijf”.

Het kaarten en het kienen zijn heilig voor haar. Het lukt maar moeilijk om op deze dagen andere afspraken te maken. Ik ben benieuwd wat ze doet als PSV op dit tijdstip zou moeten voetballen. Ze heeft een seizoenskaart en hier komt ook niets tussen.

Zorgen heeft ze altijd gedaan. Voor kinderen, kleinkinderen, broers en zussen. Vroeger wilde ze graag in de thuiszorg.

Beste Narda, gefeliciteerd met deze welverdiende award!