Narregat jubileert… nieuwe hoogheid is er klaar voor!

Gekleurde rook

De dagen worden weer korter en de carnavalsliefhebbers kijken alweer uit naar het naderende prinsenbal. Afgelopen jaar hebben wij in Gerwen en omstreken genoten van kartrekkers in de vorm van het jonge gezelschap Prins Pajoto, en zijn beide Adjudanten  Tojopa en Jopato. Wat hebben zij laten zien wat het is om iedereen met volle teugen te laten genieten van de carnaval. #nooitmeernaarhuis, hebben zij echt waar kunnen maken en een bedankje hiervoor is wel op zijn plaats. Complimenten mannen!

Logo CV De Narre-Kappen jubileum 55 jrDit jaar heeft carnavalsvereniging De Narre-Kappen een extra reden om het groots aan te pakken. Ze hebben hun 55-jarig jubileum te vieren, dit doen ze op 1 december. Mooi om te zien waar een klein dorp groot in kan zijn door er al 55 jaar ieder jaar weer een mooi feestje van te maken tijdens de carnaval.

Toch was de verrassing best groot, toen wat eerder dan door menig actieve speurder verwacht de inmiddels traditioneel geworden witte rook al op de jaarlijkse barbecue te zien was. Dit jaar was deze niet wit maar had andere kleuren. Zou dit al een eerste hint zijn naar een bedrijfslogo of clubkleuren?  Ze zijn er in ieder geval lekker op tijd  bij dit jaar.

Natuurlijk betekent dit ook dat de “jagers, raaiers en verraaiers” weer alle zeilen bij zullen gaan zetten om er op slinkse wijze achter het allergrootste geheim van Gerwen te komen. Wekelijks zullen in de Nuenense media weer de nodige aanwijzingen verschijnen om te raden wie de dorstlustige hoogheid van het jubilerende jaar zal gaan worden.

Wij nodigen jullie de komende weken dan ook graag uit deze aanwijzingen nauwlettend in de gaten te houden en noteer alvast 24 november in de agenda want dan kan iedereen tijdens het jaarlijkse prinsenbal van CV De Narre-Kappen getuige zijn van de onthulling van de prins van het komende carnavalsjaar.

De eerste aanwijzingen zijn:

1)      2011 was uiteindelijk nie vur niks
2)      Hij leent ze hendig uit