Narregat jubileert… Nieuwe hoogheid is er klaar voor! (2)

Nadat de eerste aanwijzingen in de verschillende Nuenense media zijn verschenen is iedereen in ’t Narregat weer volop aan het speculeren geslagen. Het afgelopen weekend met de kermis in Gerwen liep de spanning natuurlijk hoog op. Zou hij zich uit veiligheid schuil gehouden hebben? Of was hij juist op de voorgrond aanwezig om zich de eigenschappen van een goed feestje meester te maken? Wie zal het zeggen… Slechts een select gezelschap is op de hoogte van deze vraag die heel Gerwen bezig houdt. En die houden natuurlijk de kaken stijf op elkaar.

Ook de nieuwe jeugdprins wordt alweer klaargestoomd voor een spetterende carnaval voor de jeugdige feestvierders onder ons. Als ze er net zo’n feestje van maken als Jeugdprins Snowfox, Hofdame Crystal en Adjudant Freeze dan komt het ook dit jaar zeker goed!

Nu het kermisgedruis weer is afgenomen en de meesten weer de dagelijks dingen hebben opgepikt kunnen ze weer gaan nadenken. Hoezo Lays chips, waarom een foute naam van een oud-adjudant, aanstormend zangtalent, alles is mogelijk. In de stukjes is ook een aanwijzing verstopt, misschien was sommigen dit al opgevallen. Maar natuurlijk volgen hier ook weer twee nieuwe hersenkrakers zodat de liefhebbers zich weer volop kunnen storten op de vraag wie o wie zal dit jaar gaan regeren over ’t Narregat?

De twee nieuwe aanwijzingen zijn:

3)      Hij heeft er geen kaas van gegeten.
4)      Links is links én rechts is links.