Opmars naar het Prinsenbal (4)

De nieuwe Prins(es) met adjudant(en) staan te popelen om zich bekend te maken en om uit de anonimiteit te treden. De raai- en verraaicommissies zullen op acht november hun jaarlijkse ronde door Gerwen maken onder aanvoering van de oud-Prinsen (de Gouwe Ouwe). Zij bezoeken dan een aantal adressen met mogelijke kandidaten voor het Prins(ess)enschap van Carnaval 2016. Ook zal het gezelschap niet afwijken van hun vaste route met personen waar de bekende versnaperingen (!) al klaar staan. Mogelijk worden ze iets wijzer op deze gezelligheidstour.

Om ze toch weer een beetje op weg te helpen en om de juiste route te bepalen volgen hier weer twee aanwijzingen wie de opvolger(s) van Prinses La Quinta en haar adjudanten Primera, Segundo en Tercera zullen worden. Hopelijk stuiten ze tijdens de zoektocht op weinig nieuws en sluit de PKC zich dit jaar helemaal aan op het moto van vorig jaar: Zodoededè!

Hier volgen voor alle duidelijkheid nog een keer alle tips met de twee nieuwe:

  1. Vier is meer als een getal
  2. Het heden en verleden kunnen prima samen
  3. Een goede buur EN een verre vriend
  4. Het is al jaren dezelfde klok die in Gerwen slaat
  5. Elf is goed, meer is beter
  6. Binnen en buiten de grenzen
  7. Op de helft moet je zijn
  8. Het hoeft niet te kleuren, als het maar past 

A.s zaterdag gaan de Narre-Kappen op bezoek bij de prinsenwisseling bij cv De Raopers in Lieshout en zien we al de eerste nieuwe hoogheden voor Carnaval 2016!