Prins Capo, Adjudant Vicino en Adjudant Amico onthuld!

Adjudant Amico, Prins Capo en Adjudant Vicino

In de feesttent op het Heuvelplein is gisteravond het nieuwe trio voor het carnavalsseizoen 2011 onthuld. Het komende jaar zullen Prins Capo, Adjudant Vicino en Adjudant Amico de leiding over het Narregat nemen! En deze bikers doen dat niet alleen, maar met zijn zessen. Het trio wordt bijgestaan door hun drie fantastische dames.

De avond begon al goed met een warm welkom voor alle oude en nieuwe bekenden van het afgelopen seizoen. Na een notenkrakend afscheid van prins Fortissimo en zijn adjudanten Da Capo en Dal Segno werd het tijd voor de onthulling. 11 bikers bereden het podium, waar het tot het laatste moment spannend bleef wie van hen de Prins zou zijn.

Zoals u reeds heeft kunnen lezen, is de Verraicommissie bij de zoektocht naar de nieuwe Prins van Gerwen niet over één nacht ijs gegaan. Met sporenonderzoek, vingerafdrukken en valse mails is getracht de identiteit van de nieuwe Prins te achterhalen. Ook de Raicommissie heeft vanaf de zomervakantie haar best gedaan om de nieuwe Prins te kunnen ontmaskeren, echter zonder al te veel resultaat. Het was voor beide commissies en voor vele andere aanwezigen een complete verrassing dat Hans van den Berk op het Prinsenbal als nieuwe Prins van de Narre-Kappen werd gepresenteerd.

Hans is geboren en getogen Gerwenaar, getrouwd met Rianne en vader van 1 zoon. Hij is mededirecteur bij Gebr. Van den Berk uit Gerwen en als hij niet werkt een fanatiek fietser en zowel lid van TC Nuenen als ook de Gerwense Renner. Samen met zijn vrouw Rianne zijn zij al enkele jaren lid van de carnavalsvereniging en als vaste artiesten aanwezig tijdens de Playbackavond voor volwassenen op het Gerwense carnaval. Het komende jaar gaat Hans regeren onder de naam Prins Capo, wat aanvoerder betekent. Hans is aanvoerder van het nieuwe Prinsentrio van de Narre-Kappen, dat naast hem bestaat uit 2 adjudanten die niet onbekend zijn in Gerwen.

Adjudant Amico is beter bekend als Piet Verhagen, die evenals Hans een fanatiek fietser is, maar ook al jarenlang in het Gerwense carnaval meedraait. Piet is getrouwd met Judith en vader van 2 zonen.

Adjudant Vicino, beter bekend als Jerry Verkuijlen is net als Hans en Piet een fanatiek fietser en wil verder nog wel eens een balletje trappen bij de plaatselijke voetbalclub. Jerry is getrouwd met Ingeborg en vader van 2 zonen. Ook Jerry is carnaval niet vreemd en als klap op de vuurpijl is zijn jongste zoon Luke ook nog eens gekozen als Jeugdprins van CV de Narre-Kappen. Kan het nog mooier?

Als motto voor carnaval 2011 in Gerwen hebben ze de toepasselijke titel gekozen :

“Wij gooien dit jaar alle remmen los”.

Eén reactie op “Prins Capo, Adjudant Vicino en Adjudant Amico onthuld!”
  1. Hartstikke goed dat de website zo actueel is !! Met deze heren en het nieuwe jeugdtrio gaan we weer een mooi carnavalsseizoen tegemoet !

Reacties zijn gesloten.