Prins Coltello zwaait de scepter over het Narregat

Adjudant Forchetta en Prins Coltello

Afgelopen zaterdag werd op spectaculaire wijze de nieuwe prins van ’t Narregat gepresenteerd. Nadat eerst op een ludieke wijze afscheid werd genomen van Prins Vurieus en zijn adjudantes Aqua en Flamma, kwam zo rond 23.00 uur de goedheiligman binnen met een tweetal rare pieten. Eenieder dacht dat dit het trio voor komend jaar zou zijn. Echter ook dit drietal zat in het complot. Toen rond 23.11 de ambulance ter plaatse kwam met zwaailichten en loeiende sirenes kwam daar geen brancard uit, maar het nieuwe duo voor 2014. Prins Coltello terzijde gestaan door Adjudant Forchetta. Hun motto voor komend jaar:

Met de geur van knoflook krijgen we heel Gerwen over de kook!

De man onder de steek van Prins Coltello is Bram Bastiaansen. Bram is getrouwd met Erna en samen hebben ze drie dochters die alle drie vrolijk mee dansen met de dansmariekes. In het dagelijks leven is Bram ambulance-verpleegkundige. Als vrijwilliger van de Kindervakantieweek is Bram natuurlijk wel bekend in en met Gerwen.

Adjudant Forchetta is Koen Gevers. Koen is getrouwd met Esther en zij hebben drie zonen. In het dagelijks leven is Koen filiaalmanager van de Lidl in Oisterwijk. Ook Koen is vrijwilliger bij de Kindervakantieweek.

Prins Coltello & Adjudant ForchettaPrins Coltello en Adjudant Forchetta zijn al jaren bevriend en delen gezamenlijk hun passies. De grootste passie is koken. Samen hebben zij dan ook het bedrijf KoBra opgericht. Hun namen staan voor Mes en Vork in het italiaans en ook hun motto is hieraan gerelateerd. Ook gaan ze samen op vakantie en fietsen ze samen. Het beloof een smakelijk Carnaval te worden in Narregat!

Op zondag 23 februari zal de Prinsenreceptie plaatsvinden in de tent op het Heuvelplen.

De verklaringen van de tips zijn te zien in dit filmpje:

3 reacties op “Prins Coltello zwaait de scepter over het Narregat”

Reacties zijn gesloten.