Prins d’n Afdronk is nieuwe prins

Prins d'n Afdronk, adjudant Dubbel en adjudant Trippel

Prins d'n Afdronk, adjudant Dubbel en adjudant Trippel

Afgelopen zaterdag is er in onze Residentie “D’n Tent” op het Heuvelplein in Gerwen afscheid genomen van Prins Freefall en zijn adjudanten Jump en Style. Om 11 over 11 werd de nieuwe prins van De Narre-Kappen bekend gemaakt. Zijn naam is Prins d’n Afdronk.

Prins d’n Afdronk heet in het dagelijks leven Berry Hiemstra en is 44 jaar oud. Hij woont samen met zijn partner Henriëtte en hun twee kinderen, Lars en Jurre. Hij is werkzaam in het familiebedrijf “Van der Kooy Jubbega“. Het bedrijf is gevestigd in het mooie Friesland en heeft alles voor de thuisbrouwer, bier-, wijn-, likeur- en kaasmaker. Vandaar ons motto ’t wort wa, een verwijzing naar het wort van het bierbrouwproces.

Adjudant Dubbel is Maurits van Dijk (37). Hij woont samen met Marianne en zij hebben twee kinderen: Jelle en Guusje. Maurits is werkzaam bij TC Automaterialen te Nijnsel en is daar filiaalleider.

Adjudant Trippel is Robin Vlemmix (34). Robin is getrouwd met Iris en is werkzaam als sondeermeester bij Ingenieursbureau Inpijn-Blokpoel te Son.

Wij wensen dit super trio heel veel succes en een hele fijne en gezellige carnaval toe. Enne… het zal zeker wa worden!!!

Er werd de laatste weken weer flink gespeculeerd over de “nieuwe”. Er waren weer velen die het dit jaar weer zeker wisten! Helaas… niemand heeft geraden wie onze nieuwe Prins 2009 zou worden. Er wordt nog nagedacht over wat we met de inhoud van “de Pot” gaan doen!

2 reacties op “Prins d’n Afdronk is nieuwe prins”
  1. Prins d’n Afdronk en Adjudanten Dubbel en Trippel hartelijk gefeliciteerd met jullie benoeming en un kei skon carnavalsjaar toegewenst.

    Alaaf Prins Snoei en Adjudant Loei

  2. Hey Prins D’n Afdronk en gevolg,
    Ik wil jullie een geweldig jaar toewensen, en dat jullie er net zoveel van mogen genieten als wij afgelopen jaar hebben gedaan.
    Groetjes,
    Jullie grootvorst

Reacties zijn gesloten.