Prins Fortissimo nieuwe prins

Prins Fortissimo, Adj Dal Segno en Adj Da Capo

De prins van CV De Narre-kappen voor het komend carnavalsseizoen is Erik de Groot en hij gaat door onder de naam Prins Fortissimo. Hij wordt bijgestaan door zijn twee adjudanten Da Capo en Dal Segno.

Erik is een geboren en getogen Gerwenaar. Hij is 39 jaar en getrouwd met Marion. Ze hebben een dochter van 8 (Robin) en een zoon van 7 (Merijn). Erik is voorzitter en secretaris van blaaskapel De Gerwense Dorpsmuzikanten. Bij dit blaasorkest is hij tevens de drummer. Verder is hij ook al meer dan 25 jaar lid van het Gerwens Muziekkorps waar hij het slagwerk bespeelt. Met carnaval speelt hij ook nog graag mee met de hofkapel De Petazziestampers. In het dagelijkse leven werkt Erik bij Arthur Koelewijn Visspecialist, alwaar hij op diverse markten in de regio de mensen voorziet van de lekkerste vis en visspecialiteiten. Hij is in Nuenen e.o. vooral nog een bekend gezicht, omdat hij jaren op de baan heeft gezeten als melkboer met zijn rijdende winkel.

De naam Fortissimo (betekenis luid en sterk) is een muziekterm die goed bij hem past omdat hij ervan houdt om stevig muziek te maken.

Adjudant Dal Segno is Pieter van Erp, geboren in Nijnsel en woonachtig in Gerwen. Hij is getrouwd met Yvonne en ze hebben 3 zonen. Pieter is lid van de carnavalsvereniging en in zijn vrije tijd bespeelt hij met veel enthousiasme de trompet bij Blaaskapel Tiona in Nijnsel. Verder tennist hij bij De Goudhoek in Gerwen. In het dagelijks leven werkt Pieter bij Elektrotechnisch bureau Van Keulen in Nuenen.

Dal Segno betekent zoveel als op herhaling, Pieter is al een keer eerder adjudant geweest.

Adjudant Da Capo is Twan van Erp. Hij is woonachtig in Lieshout en ook geboren en opgegroeid te Gerwen. Hij is getrouwd met Sil en ze verwachten medio mei hun eerste kindje. Twan is voorzitter en Tambour-maître van Drumfanfare Jong Leven uit Gerwen. Ook Twan is sinds vorig jaar lid van CV De Narre-Kappen. Verder is hij een verdienstelijk lid van RKGSV waar hij leider is van de dames en zelf speelt in het veteranenelftal. Hij is werkzaam bij Heesbeen Attractieverhuur te Eindhoven.

Da Capo betekent eigenlijk ook herhaling maar dan vanaf het begin. Voor Twan is het de eerste maal dat hij adjudant is.

Dit muzikaal trio zal dit jaar de kar trekken voor het carnaval in Gerwen. Ze hebben er erg veel zin in en hopen veel carnavalsvierders te mogen begroeten bij één van de activiteiten van CV De Narre-Kappen.

02Hun motto luidt dan ook:

Met Fortissimo op d’n troon,
Zetten wij di joar de toon!

Eén reactie op “Prins Fortissimo nieuwe prins”
  1. Hoi Heren,

    Hartstikke leuk en hartelijk gefeliciteerd vanuit Nuenen!
    Piet, had het nu gewoon gezegd….was D’n Nar 2010 al helemaal en zonder stress gereed geweest…..;-)

Reacties zijn gesloten.