Roddels op de kermis in Narregat… Hedde gij da gezeet gehad (2)?

Hier weer een update uit het Gerwense Narregat. Zou hij/zij tijdens Gerwen kermis al gesignaleerd zijn? Of was het toch handiger om alle speculaties uit de weg te gaan en veilig thuis op de bank te blijven zitten? Dat hij/zij van een feestje houdt weten enkelen inmiddels al wel, dus stralen van afwezigheid was deze keer waarschijnlijk geen optie! De galerij aan kandidaten is groot dus lekker een flinke vijver om uit te vissen.

Ook het nieuwe jeugdtrio wordt alweer klaargestoomd voor een spetterende carnaval voor alle jeugdige feestvierders onder ons. Als ze er net zo’n feestje van maken als Jeugdprins Juventa, Jeugdprinses Danza en Adjudant Penalta dan komt het ook dit jaar zeker goed!

Naast alle roddels is er voor het komende prinsenbal ook een nieuwtje te melden. Zoals eerder al vermeld houden de nieuwe kartrekkers wel van een feestje. De onthulling op 25 november a.s. start daarom dit jaar een half uurtje eerder en dus om 11 over half 11. Zo kunnen ze op hun debuutavond lekker lang de “bluumkes” buiten zette!

De tips voor deze week:

3) ’t is nooit genoeg

4) hij/zij maakt veel kilometers

Hopelijk is dit kleine tipje van de sluier weer een nieuwe aanzet om het mysterie van CV de Narre-Kappen op te lossen. Tot volgende week.