Gemeentelijke erepenning voor jubilerende Narre-Kappen

Na een ietwat hectische week hebben we afgelopen zaterdag 1 december ons 55-jarig jubileum gevierd. De aftrap van dit feest gebeurde volgens goed gebruik door onze kersverse Prins Ceño, zijn Prinses Segunda Esposa en Adjudant El Gafas. Hij had een warm welkom voor alle aanwezigen en beloofde er dit jaar een geweldig jubileumjaar van te maken, samen met onze zusterverenigingen uit Nuenen en Nederwetten. Zijn motto #alleremmenlos! staat volgens ons dan ook garant voor een fantastische carnaval.

De tent was voor een deel ingericht als een levend museum met eregalerij en verschillende oud-prinsen en ex-dansmariekes liepen in originele kostuums rond. Bezoekers konden aan de stamtafel aanschuiven en op de foto gaan. Het was even terug naar De Stad van Gerwen, het niet langer bestaande café waar wij vroeger residentie hielden.

Zilveren erepenning van de Gemeente Nuenen

Na genoten te hebben van de muzikale tonen van de band Tilt werden we als vereniging verrast door de komst van locoburgemeester Ralf Stultiëns van de Gemeente Nuenen. Namens de gemeente overhandigde hij, bij gelegenheid van ons 55-jarig jubileum, de zilveren erepenning van de gemeente aan Harold Hendriks, president van De Narre-Kappen. Waarlijk een mooie bekroning op de afgelopen 55 jaar! Dit was meteen ook de laatste officiële handeling en er werd tot de late uurtjes doorgefeest.

Namens de jubileumcommissie willen wij iedereen die zich betrokken voelt bij onze vereniging bedanken voor hun steun al deze jaren. Zonder hen hadden wij nooit ons 55-jarig jubileum kunnen halen. Want feest vier je samen!